TV or not TV

Στην «ελεύθερη» τηλεόραση οι ευρωπαϊκές μάχες Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ!

Στην «ελεύθερη» τηλεόραση οι ευρωπαϊκές μάχες Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ!
Ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ αναμετριούνται απόψε (03/08) με τη Λουντογκόρετς και την Μποέμιανς αντίστοιχα, με τα δύο παιχνίδια να μεταδίδονται αμφότερα από μη συνδρομητικά κανάλια.
Σχετικά Άρθρα
Ο Ολυμπιακός ξεπέρασε το εμπόδιο της Νέφτσι Μπακού (2-0 συνολικό σκορ) και προχώρησε στο 3ο προκριματικό γύρο του Champions League, όπου θα αντιμετωπίσει τη Λουντογκόρετς, αρχής γενομένης απόψε (03/08) στις 22.00 στο Γεώργιος Καραϊσκάκης

Η μετάδοση του παιχνιδιού θα πραγματοποιηθεί από τον τηλεοπτικό σταθμό του Mega, αλλά και από το Novasports 1. Παράλληλη μετάδοση θα υπάρχει και στη ρεβάνς της επόμενης εβδομάδας (10/08, 21:00), όπου το Mega και το Novasports 2 θα μεταφέρουν ό,τι συμβεί στη Χουβεφάρμα Αρένα, παιχνίδι το οποίο θα κρίνει ποιος θα περάσει στα playoff του Champions League, όπου θα αντιμετωπίσει μία εκ των Μάλμε ή Ρέιντζερς.

Στην έτερη σημερινή (03/08) ευρωπαϊκή μάχη ελληνικής ομάδας, ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Μποέμιανς στο Δουβλίνο (21:45) στο πρώτο επίσημο παιχνίδι του για τη φετινή σεζόν.

Η αναμέτρηση του «Δικεφάλου του Βορρά» θα μεταδοθεί από τον τηλεοπτικό σταθμό του Open, ενώ για τη ρεβάνς της επόμενης εβδομάδας (12/08, 20:00), που θα κρίνει ποια ομάδα θα προκριθεί στα playoff του Europa Conference League και θα αντιμετωπίσει μία εκ των Χιμπέρνιαν ή Ριέκα, η τηλεοπτική της στέγη παραμένει άγνωστη.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0