TV or not TV

Arcane: Η animated σειρά του League of Legends έρχεται στο Netflix!

Arcane: Η animated σειρά του League of Legends έρχεται στο Netflix!
Το φθινόπωρο του 2021 θα κυκλοφορήσει η πρώτη επίσημη σειρά του δημοφιλούς video game.

Την παραγωγή θα αναλάβουν η Fortiche Productions και η εταιρία που δημιούργησε το League of Legends, Riot Games. Οι αρχικές σκέψεις ήθελαν την πρώτη σεζόν να βγαίνει το 2020, όταν το «LOL» έκλεινε μια επιτυχημένη 10ετία στο χώρο του gaming. To project καθυστέρησε λόγω της πανδημίας, όμως όλα είναι πλέον έτοιμα, με το Netflix να προβάλει και το επίσημο trailer της σειράς. 

 Το Arcane διαδραματίζεται σε περιοχές από την ιστορία του παιχνιδιού, το Piltover και το Zaun. Πρωταγωνιστικό ρόλο θα έχουν η Vi, η Jinx, ο Warwick και η Caitlyn. Η πλοκή της σειράς θα εκτυλίσσεται στο παρελθόν και αναμένεται να αποκαλύψει σημαντικά στοιχεία για τις ζωές των προαναφερθέντων ηρώων.

«Το League of Legends έχει παθιασμένους υποστηρικτές σε όλο τον κόσμο. Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα φιλοξενήσουμε την πρώτη τηλεοπτική σειρά που διαδραματίζεται σε αυτό το εικονικό σύμπαν. Το Arcane υπόσχεται ότι θα είναι οπτικά εντυπωσιακό και συναρπαστικό και ότι θα καθηλώσει τους θεατές», δήλωσε η διευθύντρια animation του Netflix, Dominique Bazay.

Από την πλευρά της, η εταιρία παραγωγής του παιχνιδιού υποστήριξε μέσω της προέδρου της, Shauna Spenley, ότι: «Το Arcane δημιουργήθηκε ως ένα κάλεσμα προς τους παίκτες και τους θαυμαστές μας, οι οποίοι μας ζητούσαν περισσότερες κινηματογραφικές εμπειρίες για να γνωρίσουν καλύτερα τους κόσμους και τους ήρωες του League of Legends. Το Netflix, με την απίστευτη παγκόσμια επωνυμία και τον κοινό στόχο να προσφέρει κορυφαίο περιεχόμενο εξαιρετικής ποιότητας, αποτελεί τον ιδανικό συνεργάτη που θα μας βοηθήσει να κάνουμε διαθέσιμο το Arcane σε παίκτες σε ολόκληρο τον κόσμο».

Το League of Legends θεωρείται εδώ και χρόνια το πιο δημοφιλές video game. Η παρουσία του στα e-sports γνωρίζει ασυναγώνιστη επιτυχία με τους περσινούς τελικούς να σπάνε κάθε ρεκόρ τηλεθέασης αφού ο μέγιστος αριθμός ταυτόχρονων θεατών έφτασε μέχρι τα 45 εκατομμύρια. Το «LOL» έχει χτίσει τεράστιο κοινό που αν αγκαλιάσει καθολικά το Arcane ίσως να μιλάμε και για την πιο επιτυχημένη animated σειρά όλων των εποχών.

 

Πάνος Σταμούλης

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0