The Caretaker manager

Σόλσκιερ ο μαστροχαλαστής, tα μαθήματα του Πεπ και ο άρχων Μαξ!

Σόλσκιερ ο μαστροχαλαστής, tα μαθήματα του Πεπ και ο άρχων Μαξ!
Το τι γίνεται με την Γιουνάιτεντ, την μια και μοναδική Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι λίγο έως πολύ γνωστό. Χρειάζεται χρόνος για να βάλει σε λογαριασμό ο Όλε τους παικταράδες και να αρχίσει να διεκδικεί τα τρόπαια. Λογικά ο χρόνος για την Μάντσεστερ πλησιάζει αλλά αυτό απαιτεί και το μοντάρισμα της μηχανής. Μιας μηχανής που έχει παραγεμίσει με καλά εξαρτήματα.

Το ερώτημα είναι πως θα χωρέσουν όλοι αυτοί και πως θα συνεργαστούν. Και τελικά αν ο Ρονάλντο θα είναι το κάτι παραπάνω ή θα σταθεί εμπόδιο στους νέους. Το τακουνάκι στον Σάντσο στα τελευταία λεπτά με την Έβερτον δεν έδειξε κάτι τέτοιο, το σίγουρο όμως ότι είναι ότι αν ο Ντέιβιντ είχε δοκιμάσει να πλασάρει τον Ντε Χέα μπορεί το διπλό να είχε επιτευχθεί .

Ο Όλε με τέτοιο δυναμικό δείχνει ότι μάλλον μαστροχαλαστής μπορεί να χαρακτηριστεί παρά μάνατζερ κλάσεως.

Από την άλλη πλευρά η Σίτι, δείχνει φέτος πολύ καλύτερη σε σχέση με πέρυσι και ο Πεπ έχει μοντάρει το σχήμα, που απέφυγε τελικά να πάρει τον Κέιν, με ένα rotation των γνωστών αστεριών, και τον Γκρίλις ακόμα να προσαρμόζεται. Το τεστ με την Λίβερπουλ όσο και αν είναι μεγάλο παιχνίδι δεν θα αλλάξει κατά πολύ την εικόνα της Σίτι, που ξέρει ότι βασικός στόχος είναι το Champions League. Η Σίτι είναι πιο δεμένη, κυκλοφορεί καλύτερα την  μπάλα, παίζει ποδόσφαιρο κυριαρχίας, άσχετο αν έχασε λόγω κλάσης Μέσι και ατυχία από την Παρί Σεν Ζερμέν και αυτό φαίνεται, ότι θα το έχει φέτος για να κυνηγήσει τα τρόπαια.

Η Τσέλσι από την πλευρά της έχασε ένα ματς που δεν θα της κοστίσει αλλά της έκοψε την φόρα. Αυτό στο Τορίνο. Και από μια Γιουβέντους ελλιπή αλλά και η οποία αναζητεί τον εαυτό της. Ήταν ένα παιχνίδι τακτικής όπου ο Μαξιμιλιάνο Αλέγκρι έδειξε την κλάση του, η απουσία του οποίου στοίχισε στην Γιουβέντους τόσο πολύ  την  τελευταία τριετία με αποτέλεσμα να την υποβαθμίσει. Ο Αλέγκρι με παλιά υλικά κέρδισε τον πρωταθλητή Ευρώπης Τούχελ, ο οποίος ό,τι ζητήσει το έχει. Βέβαια το νέο μεγάλο αστέρι ο Κιέζα έκανε την διαφορά, αλλά από μόνος του δεν θα μπορούσε να είχε πάρει ένα τέτοιο παιχνίδι.

Συμπερασματικά οι ομάδες για να φτάσουν στην κορυφή και να μείνουν θέλουν φωτισμένους τεχνικούς. «Απάτες» βέβαια όπως αυτές του Αγιάξ αργά ή γρήγορα θα βγουν στην επιφάνεια. Την πλήρωσαν και η Γιούβεντους με τον Ντε Λιχτ και η Μπάρτσα με τον Nτε Γιογγκ. Που είναι ο πρωταγωνιστικός τους ρόλος στις ομάδες οι οποίες τους πλήρωσαν αδρά και έχουν τώρα υποβαθμιστεί;

Για όσους θέλουν ακόμα να πιστεύουν ότι οι Ολλανδοί διεκδικούν ρόλο στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο θυμίζουμε, ότι ο Άγιαξ παίζει με σέντερ φορ τον Σεμπαστιάν Αλέ που ο Moyes ξεπέταξε από την Γουέστ Χαμ.

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0