The Caretaker manager

Το μεγάλο τεστ του Χάρι Κέιν

Το μεγάλο τεστ του Χάρι Κέιν
 
Τελικά η μοίρα έλαχε να βγάλει στους «16» του EURO τους “αιώνιους” του Ευρωπαϊκού Ποδοσφαίρου, σε ένα ακόμα ραντεβού που αναμένεται ιστορικό με Αγγλία και Γερμανία να διασταυρώνονται πρώιμα μεν, αλλά σε ένα ματς που δεν θα του λείπει τίποτε από έναν μεγάλο τελικό.
Σίγουρα θα είναι και ένα κομβικό ματς για τον μεγάλο Χάρι Κέιν που θα δείξει κατά πόσο αξίζει τα τρελά 6ψήφια νούμερα που γράφονται για την μεταγραφή του.
Ο Χάρι Κέιν, μια ηγετική φυσιογνωμία, είναι ό,τι καλύτερο έχει να επιδείξει το σημερινό ποδόσφαιρο στην θέση του παραδοσιακού στράικερ, αν και αυτή η θέση αμφισβητείται πια με την χρήση των κρυφών σέντερ φορ.
Σε κάθε περίπτωση ο Κέιν θα μας δείξει αν είναι η απεικόνιση ενός εξωραϊσμένου θεωρητικού μοντέλου ή μπορεί να βάλει την σφραγίδα του σε μια πρόκριση της Αγγλίας, όπως έκανε παλαιότερα ο Λίνεκερ.
Αν ο Κέιν σφραγίσει με το παιχνίδι του μία νίκηπρόκριση της Αγγλίας, που θα της ανοίξει τον δρόμο για τον τελικό, τότε η μετοχή του έχει μόνο πάνω.
Αν δεν συμβεί αυτό, τότε ο Κέιν θα δει την αξία του να πέφτει στο ποδοσφαιρικό  χρηματιστήριο.
 
Δύσκολη αποστολή

Γνώμη μου είναι πως η αποστολή του είναι δύσκολη για πολλούς λόγους.
Πρώτον, γιατί οι Γερμανοί σε αυτό το παιχνίδι θα τα δώσουν όλα.
Δεύτερον, γιατί μέχρι τώρα δεν έχει δείξει πολλά πράγματα και η Σίτι άρχισε ήδη να προσγειώνει τις απαιτήσεις των Σπερς.
Όλα αυτά όμως θα κριθούν στην λεπτομέρεια, καθώς σε τέτοιο επίπεδο είναι πολύ οριακό το τι τελικά θα συμβεί.
Η ρέντα του Κέιν πάντως παραμένει ακόμα άγνωστη και για την Αγγλία σκοράρει  άλλος. Αν και οπαδοί της Σίτι ψήφισαν ότι ο Στέρλιγκ είναι για να φύγει, ο Ραχίμ προς το παρόν είναι εκείνος που δίνει στην Αγγλία τις νίκες.
Και όσοι του κάνουν κριτική θα αναγκαστούν να αναθεωρήσουν άρδην τη στάση τους.
 
Το μεγάλο τεστ
 
Το ποδόσφαιρο αλλάζει και ο παραδοσιακός στράικερ επιβιώνει σε ορισμένες μόνο χώρες και ομάδες. Ο Κέιν είναι ένας από αυτούς αλλά στο top επίπεδο τώρα είναι η ώρα των εξετάσεων.
Τώρα θα δείξει αν μπορεί να πάρει τα παιχνίδιακλειδιά και να κάνει την διαφορά κερδίζοντας μια κορυφαία διοργάνωση.
«Coming home with Harry Kane» θα ήταν perfect για τους Άγγλους.
Όμως, πόσο εφικτό είναι να γίνει αυτό μένει να το δούμε, καθώς οι Άγγλοι από μόνοι τους κουβαλούν σε αυτά τα παιχνίδια extra πίεση και άγχος.
Οι Γερμανοί δεν θα έχουν να χάσουν τίποτε και η μάχη προϊδεάζει για ένα all time classic.
Για τον ίδιο τον Kέιν είναι ίσως το μεγάλο παιχνίδι της καριέρας του. Σαν αρχηγός της Εθνικής και σαν υποψήφιος μιας top μεταγραφής, την ώρα που η ορατότητα των Σπερς γίνεται ολοένα και περισσότερο θολή.
 
 
 
 
 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0