Τένις

Miami Open: Στις «16» η Σάκκαρη, προσπέρασε το εμπόδιο της Γιαστρέμσκα! (video)

Miami Open: Στις «16» η Σάκκαρη, προσπέρασε το εμπόδιο της Γιαστρέμσκα! (video)

Με νίκη συνέχισε η Μαρία Σάκκαρη τις υποχρεώσεις της στο Miami Open, καθώς επικράτησε με 2-0 σετ (7-5, 6-4) της Νταϊάνα Γιαστρέμσκα περνώντας στις «16» της διοργάνωσης. Επόμενη αντίπαλος η Ρωσίδα, Άννα Καλίνσκαγια (25/03).

Η Μαρία Σάκκαρη (Νο9) επιβεβαίωσε την καλή φόρμα στην οποία βρίσκεται το τελευταίο διάστημα. Αν και δυσκολεύτηκε αρκετά απέναντι στην Ουκρανή Νταϊάνα Γιαστρέμσκα (Νο33), πήρε όμως τη νίκη και το εισιτήριο για την επόμενη φάση του Miami Open μετά από μία «σκληρή» αναμέτρηση που διήρκησε 2 ώρες και πέντε λεπτά.

Σε ένα ματς που καθυστέρησε αρκετά να αρχίσει, λόγω της έντονης βροχόπτωσης, η Ελληνίδα τενίστρια ξεκίνησε ιδανικά στο πρώτο σετ, βρέθηκε να προηγείται με 3-1 έχοντας κάνει break, έφτασε στο 5-3, αλλά είδε την Γιαστρέμσκα να ισοφαρίζει τα games σε 5-5. Στο σημείο αυτό, η Σάκκαρη πέτυχε το δεύτερο break της, πήρε και το επόμενο game, κερδίζοντας τελικά το σετ με 7-5.

Στο δεύτερο σετ, η Σάκκαρη άρχισε ξανά με break και πήρε από νωρίς το προβάδισμα με 2-0. Παίζοντας με συγκέντρωση και καθαρό μυαλό, κράτησε εύκολα το σερβίς της μέχρι το φινάλε μην αφήνοντας περιθώριο αντίδρασης στην Ουκρανή και πήρε το σετ με 6-4.

Με τον τρόπο αυτό, η Μαρία Σάκκαρη προκρίθηκε στην επόμενη φάση του τουρνουά, όπου θα αντιμετωπίσει την Ρωσίδα, Άννα Καλίνσκαγια (Νο25).






www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0