Τένις

Ήττα από τον Ρουντ (2-0) και αντίο του Τσιτσιπά στο Μεξικό! (videos)

Ήττα από τον Ρουντ (2-0) και αντίο του Τσιτσιπά στο Μεξικό! (videos)

Ο Έλληνας πρωταθλητής υποχρεώθηκε σε ήττα (2-0) από τον Κάσπερ Ρουντ και δεν θα έχει την ευκαιρία να υπερασπιστεί το περυσινό του «στέμμα» στο τουρνουά Masters 250 του Los Campos. Τρία χαμένα σετ πόιντ στο δεύτερο σετ για τον Στέφανο!

Σε αυτή τη διοργάνωση, το τένις που έπαιζε ο Στέφανος επέτρεπε σημάδια αισιοδοξίας, με δεδομένο το γεγονός πως η σεζόν βρίσκεται στο ξεκίνημά της.

Προχωρώντας προς τον ημιτελικό, επιθυμία του Έλληνα πρωταθλητή, ήταν η πρόκριση στον τελικό, με στόχο την υπεράσπιση ενός τίτλου που κατέκτησε πέρυσι σε μία χώρα που τον λατρεύει.

Ωστόσο, ο Τσιτσιπάς αντιμετώπισε τον Κάσπερ Ρουντ με το Νορβηγό να έχει βρεθεί κι εκείνος εκτός δεκάδας στην κατάταξη της ATP και να υποχρεώνεται σε ήττα – αποκλεισμό με 2-0 σετ. 


Ο Στέφανος έχασε το πρώτο σετ από το Νορβηγό και έφτασε κυριολεκτικά μία ανάσα από την κατάκτηση του δεύτερου. Όμως, σε κρίσιμο σημείο έχασε την συγκέντρωσή του και την ψυχραιμία του (απώλεσε τρία σετ πόιντ και έγινε έξαλλος) και έδωσε στον Ρουντ την ευκαιρία να κατοχυρώσει εκείνος το δεύτερο σετ.

 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0