Τένις

Τσιτσιπάς – Στρίκερ 2-3: «Αυτοκτόνησε» και αποκλείστηκε... άδοξα από το US Open (video)

Τσιτσιπάς – Στρίκερ 2-3: «Αυτοκτόνησε» και αποκλείστηκε... άδοξα από το US Open (video)

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς γνώρισε την ήττα από τον Ντόμινικ Στρίκερ (2-3), Νο.128 της παγκόσμιας κατάταξης, και αποχαιρέτησε πρόωρα το Αμερικανικό Όπεν ήδη από τον δεύτερο γύρο!  

Θα θυμάται για καιρό την ήττα αυτή ο Έλληνας πρωταθλητής τόσο για τον τρόπο που αυτή ήρθε όσο και για τις πιθανότητες που είχε για να προκριθεί κόντρα στο Νο.128 της παγκόσμιας κατάταξης, Ντόμινικ Στρίκερ.

Στο πρώτο σετ ο αντίπαλος τους Τσιτσιπά του έβαλε μεν δύσκολα, αλλά ο 25χρονος Έλληνας κατάφερε να κρατήσει το σερβίς του, μέχρι που ο Ελβετός έφτασε στο break και στη συνέχεια έκανε το 0-1 με 7-5 games.

Ο Στέφανος απάντησε γρήγορα στο δεύτερο σετ και προηγήθηκε εύκολα με 3-1. ΟΙ δύο παίκτες οδηγήθηκαν σε tie break με τον Έλληνα πρωταθλητή να ισοφαρίζει τελικά με 7-6 στα games.

Το τρίτο σετ ήρθε με παρόμοιο τρόπο στα χέρια του Τσιτσιπά, ο οποίος πήρε το προβάδισμα με 2-1. Στο σημείο εκείνο ήρθαν τα πάνω κάτω στο παιχνίδι.

Ο Στρίκερ είχε μπει πολύ πιο αποφασισμένος στο τέταρτο σετ και παρά το ότι ο Τσιτσιπάς αρχικά προηγήθηκε με 5-3, μετά από ένα tie break, οδήγησε το ματς σε πέμπτο σετ.

Ο Ελβετός ήταν αποφασισμένος και δεν άφηνε περιθώρια αντίδρασης στον αντίπαλό του, έχοντας ξεφύγει με 3-0 στα games. Ο Στέφανος μείωσε σε 4-2, όμως με τον Στρίκερ να είναι ασταμάτητος δεν μπρορούσε να κάνει κάτι καλύτερο.

Το Νο.128 έφτασε στο 6-3 και στη συνέχει εύκολα στο 2-3 στα σετ, κάνοντας την μεγαλύτερη νίκη στην καριέρα του.

www.bnsports.gr
   





Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0