Τένις

Επιβλητική εμφάνιση από τον Χούρκατς, εκμεταλλεύτηκε το μέτριο σερβίς του Τσιτσιπά και τον απέκλεισε (2-0 σετ)

Επιβλητική εμφάνιση από τον Χούρκατς, εκμεταλλεύτηκε το μέτριο σερβίς του Τσιτσιπά και τον απέκλεισε (2-0 σετ)
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς εμφανίστηκε κατώτερος των περιστάσεων απέναντι στον Χούμπερτ Χουρκάτς για τον τρίτο γύρο του τουρνουά στο Σινσινάτι (2-0 σετ), δέχθηκε break και στα δύο σετ και αποχειρέτησε το Νο4 της παγκόσμιας κατάταξης.
Σε κακή μέρα βρέθηκε ο Στέφανος Τσιτσιπάς κόντρα στον Χούμπερτ Χουρκάτς και ως εκ τούτου αποκλείστηκε από τη συνέχεια του τουρνουά στο Σινσινάτι. Η ήττα αυτή έχει... πολλαπλή ζημιά για τον Έλληνα τενίστα, καθώς θα πέσει από το Νο4 της παγκόσμιας κατάταξης στο Νο7 και θα έχει θεωρητικά δυσκολότερο αντίπαλο στην κλήρωση του US Open.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς είχε αρκετά χαμηλά ποσοστά στο σερβίς του (57% έναντι 77% του εξαιρετικού σε αυτόν τον τομέα Πολωνού), το οποία δεν κατάφερε να υπερασπιστεί όλες τις φορές ούτε στο πρώτο ούτε στο δεύτερο σετ. Αυτός ουσιαστικά υπήρξε και ο κύριος λόγος της ήττας του, σε συνδυασμό με τους 14 μόλις winners.

Ετσι, το Νο4 στο US Open θα πάει στον Χόλγκερ Ρούνε, αφού ο Ελληνας τενίστας την Δευτέρα μετά από αυτή την ήττα, θα βρίσκεται στο Νο7 της παγκόσμιας κατάταξης...

 
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0