Τένις

Τσιτσιπάς: «Σκοπεύω να ξεπεράσω τα όρια»

Τσιτσιπάς: «Σκοπεύω να ξεπεράσω τα όρια»

Όσα δήλωσε ο Στέφανος Τσιτσιπάς, εν όψει της συμμετοχής του στο ντοκιμαντέρ του Netflix, Break Point.

Δηλώσεις στο ATPWorldtour.com παραχώρησε ο Στέφανος Τσιτσιπάς, στο πλαίσιο της συμμετοχής στο δημοφιλές ντοκιμαντέρ του Netflix, Break Point και παράλληλα, έθεσε τρεις μεγάλους στόχους για το μέλλον: Grand Slam, No.1 και μετάλλιο σε Ολυμπιάδα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Σκοπεύω πραγματικά να ξεπεράσω τα όρια και να προσπαθήσω να βελτιωθώ, ακόμη και κατά τη διάρκεια των αγώνων. Είμαι επιθετικός, ελαφρώς δημιουργικός. Ποτέ δεν είμαι πραγματικά ικανοποιημένος κάνοντας το ίδιο πράγμα ξανά και ξανά.

Προσπαθούσα να βρω νέους δημιουργικούς τρόπους για να εκτελέσω ορισμένες εργασίες και να παίξω σε οποιαδήποτε κατάσταση.

Σερβίροντας στο 6/4 στο Nitto ATP Finals στο Λονδίνο στο τάι μπρέικ, νομίζω ότι έχασα το πρώτο μου σερβίς για πολύ λίγα εκατοστά. Πήγα για ένα απρόβλεπτο δεύτερο σερβίς προς το forehand του Dominic. Ένιωσα ότι ήταν το σωστό, ήταν κάπως ενστικτώδες. Έκανα το αντίθετο από αυτό που θα περίμενε σε μια τόσο κρίσιμη σημαντική στιγμή.

Απλώς έπρεπε να παραμείνω ζωντανός όσο το δυνατόν περισσότερο. Πρέπει να είμαι εκείνη τη στιγμή, πρέπει να επιβραδύνω τον χρόνο. Αυτό είναι κάτι που περνάει από το μυαλό μου. Εάν είμαι σε θέση να επιβραδύνω το χρόνο, τότε μπορώ να το δω, να προβλέψω και να εκτελέσω. Υποθέτω ότι αυτό σου κάνει η αδρεναλίνη. Κάπως κάνει τα πάντα να κινούνται τόσο μακριά και σε τόσο μεγάλη ροή χωρίς να το σκέφτομαι μερικές φορές».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0