Τένις

Η Αρίνα Σαμπαλένκα πήγε... βαρκάδα με την κούπα αγκαλιά! (photos-video)

Η Αρίνα Σαμπαλένκα πήγε... βαρκάδα με την κούπα αγκαλιά! (photos-video)
Η «βασίλισσα» της Μελβούρνης, Αρίνα Σαμπαλένκα, πήγε την καθιερώμενη φωτογράφιση μετά την κατάκτηση του πρώτου Grand Slam της σεζόν σε... άλλο επίπεδο, κάνοντας βαρκάδα με γονδολιέρη και το σκυλί της.
Μεγάλες και πρωτόγνωρες στιγμές έζησε στα κορτ της Μελβούρνης η Αρίνα Σαμπαλένκα και μία μέρα μετά την κατάκτηση του τροπάιου είπε να... δώσει συνέχεια στο παραμύθι της.

Οπως συνηθίζεται,την επομένη του τελικού σε Grand slam, o νικητής και η νικήτρια πραγματοποιούν μία φωτογράφιση σε κάποιο σημείο της πόλης. Η Λευκορωσίδα θριαμβεύτρια έβαλε λοιπόν ένα υπέροχο μακρύ φόρεμα, φόρεσε τα τακούνια της και πήγε στον ποταμό Γιάρα που βρίσκεται δίπλα από τις εγκαταστάσεις του Melbourne Park, για την καθιερωμένη φωτογράφιση.

sabalenka-yarra_1.jpg

Η χαμογελαστή Σαμπαλένκα το... προχώρησε ακόμα περισσότερο από το ενδεδειγμένο καθώς έκανε μαζί με το σκυλί της βαρκάδα. Ο γονδολιέρης μάλιστα είχε βάλει στη βάρκα του και καναπέδες με την Λευκορωσίδα να ποζάρει αγκαλιά με την κούπα. Πολύ όμορφη ιδέα και εκτέλεση σε μια φωτογράφιση από... άλλη εποχή.

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0