Τένις

Australian Open: Με Τσιτσιπά και Σάκκαρη ξεκινά το πρόγραμμα του πρώτου Grand Slam της χρονιάς!

Australian Open: Με Τσιτσιπά και Σάκκαρη ξεκινά το πρόγραμμα του πρώτου Grand Slam της χρονιάς!
Το πρώτο Grand Slam της χρονιάς, το Australian Open ξεκινά τα ξημερώματα (02:00 ώρα Ελλάδας) και ο Στέφανος Τσιτσιπάς με την Μαρία Σάκκαρη βρίσκονται στο πρόγραμμα της πρώτης μέρας.
Η ώρα για το πρώτο μεγάλο ραντεβού της χρονιάς έφτασε μιας και το Australian Open κάνει... σερβίς σε λιγότερο από 4 ώρες. Πρώτη στον... ελληνικό χορό μπαίνει η Μαρία Σάκκαρη, η οποία περίπου στις 03:30 ώρα Ελλάδας θα παίξει στην Rod Laver Arena με την Κινέζα Γιούε Γιουάν, Νο119 στον κόσμο. Το ματς θα λάβει χώρα μετά το ματς της Γκοφ με την Σινιάκοβα που θα προηγηθεί και κάνει και ποδαρικό στη διοργάνωση.

Αυτή θα είναι η πρώτη συμμετοχή της Κινέζας στο Αυστραλιανό Όπεν ενώ μόλις στο περασμένο Wimbledon του 2022 έκανε πρεμιέρα σε grand Slam, όταν και ηττήθηκε στον πρώτο γύρο. Η νικήτρια από αυτό το παιχνίδι, θα αντιμετωπίσει στον δεύτερο γύρο είτε την Σλοβάκα Κριστίνα Κούτσοβα (Νο269), είτε την 18χρονη Ρωσίδα Ντιάνα Σνάιντερ (Νο105).
Θέλει προσοχή του ματς του Στέφανου

Στις 10 το πρωί ώρα Ελλάδος, θα παίξει και ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Αντίπαλος ένας Γάλλος που μπορεί το όνομά του να μην τρομάζει, ωστόσο βρίσκεται σε ανοδική πορεία και παίζει πολύ καλά το τελευταίο διάστημα.

Ο λόγος για τον Κουεντίν Χαλίς, Νο64 στην παγκόσμια κατάταξη, ο οποίος σε 14 παρουσίες σε grand slam έχει μόνο τρεις παρουσίες σε δεύτερο γύρο. Οι δύο ήταν το 2016 σε Μελβούρνη και Παρίσι και η τρίτη ήρθε στο Wimbledon του 2022.

Αυτή θα είναι η πρώτη φορά που θα βρεθούν στο Tour, ωστόσο έχουν μία συνάντηση σε Challenger το 2018 στη Γαλλία. Ο νικητής θα αντιμετωπίσει στον δεύτερο γύρο έναν εκ των Χάνφμαν (Γερμανία) και Χιτζικάτα (Αυστραλία).

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0