Τένις

Σάκκαρη: «Μου κάνει τη ζωή πιο εύκολη ο Στέφανος»

Σάκκαρη: «Μου κάνει τη ζωή πιο εύκολη ο Στέφανος»
Για την εξαιρετική συνεργασία που έχουν στο United Cup μίλησαν η Μαρία Σάκκαρη και ο Στέφανος Τσιτσιπάς ενώ στάθηκαν φυσικά και στη μεγάλη νίκη του Στέφανου Σακελλαρίδη επί του Ζιζού Μπεργκς.
Σχετικά Άρθρα
Η Εθνική ομάδα τένις τα πάει εξαιρετικά μέχρι στιγμής στο United Cup, με τον Στέφανο Τσιτσιπά και την Μαρία Σάκκαρη να αποτελούν φυσικά τους πρωταγωνιστές. Οι δύο πρωταθλητές μίλησαν για την πολύ καλή συνεργασία που έχουν στο τουρνουά ενώ δεν παρέλειψαν να αναφερθούν και στη σπουδαία νίκη που πέτυχε ο Στέφανος Σακελλαρίδης επί του Ζιζού Μπεργκς.

Αναλυτικά τα όσα είπαν:

«Επικοινωνούμε πολύ καλά από την πρώτη στιγμή, η χημεία μας είναι φοβερή. Αισθάνομαι πολύ καλά μαζί του στο γήπεδο. Είναι εύκολο να παίζω μαζί του λόγω του σερβίς, των χτυπημάτων του, τα σμας του του, τα βολέ του, έχει τα πάντα. Κάνει τη ζωή μου πιο εύκολη».

Ο Τσιτσιπάς ήθελε να μιλήσει για τη νίκη του Στέφανου Σακελλαρίδη, τονίζοντας: «Έβλεπα το ματς του Στέφανου από το εστιατόριο και δεν ήθελα να κουνηθώ και γέμισα συναισθήματα με τη νίκη του. Είμαι περήφανος. Θέλω περισσότερο να μιλήσω για εκείνον παρά για το μεικτό διπλό. Με τη Μαρία πάντα δημιουργούμε καλές αναμνήσεις, εκπροσωπώντας τη χώρα μας, τη σημαία μας. Και της έχω πει ότι είναι τιμή μου που το μοιράζομαι αυτό μαζί της. Ελπίζω να το κάνουμε για πολλά χρόνια και ίσως να έχουμε κάποια ευκαιρία σε Grand Slam μια μέρα. Έχουμε και τους Ολυμπιακούς, υπάρχουν πολλοί τρόποι για να ενώσουμε τις δυνάμεις μας. Θέλω, λοιπόν, να συγχαρώ τον Στεφ για την απίστευτη νίκη, έχει να δώσει πολλά ακόμα, το εγγυώμαι».

Η Μαρία κατέληξε λέγοντας: «Δεν έχει τελειώσει τίποτα ακόμα, τώρα άρχισε. Τα πάμε πολύ καλά μεταξύ μας, εγώ γνώρισα μόλις αυτή την εβδομάδα τον Στέφανο και τη Σαπφώ. Είμαστε περήφανοι για τον Στεφ, όντως έχει να δώσει πολλά ακόμα και αυτό είναι πολύ καλό. Είμαστε μαχητές και το κάνουμε για την πατρίδα μας. Είμαστε περήφανοι για όλους».

Η Ελλάδα πάει στον τελικό του Περθ με ρεκόρ 8-2 ύστερα από τις νίκες που πέτυχαν η Σάκκαρη και ο Σακελλαρίδης και θα παίξει αύριο (4/1) με Κροατία ή Γαλλία για μια θέση στην τετράδα του United Cup.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0