Τένις

United Cup: Τρομερή Μαρία Σάκκαρη, έστειλε την Ελλάδα στα νοκ άουτ! (video)

United Cup: Τρομερή Μαρία Σάκκαρη, έστειλε την Ελλάδα στα νοκ άουτ! (video)
Άνετη και... ωραία η Μαρία Σάκκαρη, επικράτησε εύκολα σχετικά της Ελίζ Μέρτενς με 2-0 σετ και έστειλε την Ελλάδα στην επόμενη φάση των νοκ άουτ, εκεί όπου αύριο (4/1) θα διεκδικήσει την είσοδό της στα ημιτελικά του United Cup!

H Μαρία Σάκκαρη δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα απέναντι στην Ελίζ Μέρτενς, επικρατώντας με 2-0 σετ (6-1, 7-5), ένα αποτέλεσμα που έδωσε την πρόκριση στην Εθνική μας ομάδα στην επόμενη φάση του United Cup, μιας και εξασφαλίστηκε η πρώτη θέση του Group A! 

Η Ελλάδα πλέον έχει περάσει στον τελικό του Περθ και περιμένει να μάθει την επόμενη αντίπαλό της, μία εκ των Κροατία και Γαλλία, με τους Κροάτες να είναι το φαβορί μιας και προηγούνται με 2-0.

Η Μαρία παρότι έχασε το σερβίς της στο πρώτο γκέιμ του αγώνα, κατάφερε να πάρει στη συνέχεια έξι γκέιμ στη σειρά, φτάνοντας στο πρώτο σετ, με την αντίπαλό της να κάνει συνολικά 17 λάθη! 

Στο δεύτερο σετ. η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια είχε μία μικρή αντίδραση από την Μέρτενς ωστόσο στο τέλος η Βελγίδα άρχισε ξανά τα... λάθη, τα οποία η Μαρία δεν τα συγχώρεσε και έτσι έφτασε στη νίκη με 6-5!

Για την ώρα, έχει βγει το ζευγάρι του τελικού στο Σίδνεϊ, όπου θα αναμετρηθούν Μεγάλη Βρετανία και ΗΠΑ, ενώ στο Μπρίσμπεν η Ιταλία θα παίξει με Πολωνία ή Ελβετία.


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0