Τένις

Τσιτσιπάς: Πιθανή η συνάντησή του με τον Κύργιο στη Σαουδική Αραβία!

Τσιτσιπάς: Πιθανή η συνάντησή του με τον Κύργιο στη Σαουδική Αραβία!
Πολύ πιθανό είναι πλέον το συναπάντημα του Στέφανου Τσιτσιπά με τον Νικ Κύργιο στα προημιτελικα του τουρνουλα επίδειξης, Diriyah Tennis Cup, την Πέμπτη στη Σαουδική Αραβία
Σε τουρνουά επίδειξης στη Σαουδική Αραβία βρίσκεται ο Έλληνας πρωταθλητής ο οποίος πέρασε χωρίς αγώνα από τη φάση των «16» και η κλήρωση τον φέρνει αντιμέτωπο με έναν εκ των Κύργιο ή Νόρι.

Ο 24χρονος τενίστας θα μάθε τον αντιπαλό του το μεσημέρι της Πέμπτης (8/12) μετά την αναμετρηση του Βρετανού με τον Ελληνοαυστραλό και λίγες ώρες αργότερα θα τον αντιμετωπίσει στο κορτ.

Έτσι, υπάρχουν αυξημένες πιθνότητας να ξανασυναντηθούν Στέφανος και Νικ μετά το Wimbledon όπου η κατάσταση και τα εκατέρωθεν... βέλη είχαν ξεφύγει.

Αν ο Τσιτσιπάς περάσει στα ημιτελικά του τουρνουά, θα παίξει με έναν εκ των Φριτζ, Χούρκατς και Στρίκερ.

Το πρόγραμμα της πρώτης μέρας ανοίγει στις 10 το ματς του Στάνισλας Βαβρίνκα με τον Ματέο Μπερετίνι, με τον νικητή να παίζει στη συνέχεια με τον Αντρέι Ρούμπλεφ. Ντόμινικ Τιμ και Σάσα Ζβέρεφ αγωνίζονται στις 12 και όποιος κερδίσει πέφτει πάνω στον Ντανίλ Μεντβέντεφ.

Χούρκατς-Στρίκερ, τέλος, κλείνουν το πρόγραμμα του πρώτου γύρου (21.00) και ο νικητής θα βρει στην οκτάδα τον Τέιλορ Φριτζ.

Ο νικητής του event θα καρπωθεί περί το 1 εκατ. δολάρια στην τσέπη του και ο φιναλίστ 500.000! Διόλου ευκαταφρόνητο το βραβείο όπως γίνεται κατανοητό.

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0