Τένις

Τσιτσιπάς: «Είμαι περιπετειώδης άνθρωπος, δεν μ' αρέσει να κάθομαι σπίτι και να παίζω βιντεοπαιχνίδια» (video)

Τσιτσιπάς: «Είμαι περιπετειώδης άνθρωπος, δεν μ' αρέσει να κάθομαι σπίτι και να παίζω βιντεοπαιχνίδια» (video)
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έδωσε συνέντευξη εφ' όλης της ύλης, μιλώντας για τη ζωή και τα πράγματα που του αρέσουν να κάνει, για τη σεζόν που ολοκληρώνεται, για τη σημασία της βελτίωσης στον πρωταθλητισμό και αλλά και τη συμμετοχή του στο τουρνουά της Αυστραλίας

Ο Έλληνας πρωταθλητής, ετοιμάζεται να επιστρέψει σε λίγες ημέρες στην αγωνιστική δράση, καθώς θα λάβει μέρος στο «Diriyah Tennis Cup» που θα διεξαχθεί από τις 8 έως τις 10 Δεκεμβρίου, στη Σαουδική Αραβία. Επιπλέον, ο Στέφανος αναμένεται να παίξει και στο «Mubadala World Tennis Championship» του Άμπου Ντάμπι, από τις 16 έως τις 18 Δεκεμβρίου, ενώ από τις 29 Δεκεμβρίου θα ξεκινήσει και επίσημα η σεζόν του, αφού θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο «United Cup» στην Αυστραλία

Διαβάστε αναλυτικά την εφ' όλης της ύλης συνέντευξη που παραχώρησε ο Τσιτσιπάς στο πλαίσιο της παρουσίας του στο τουρνουά επίδειξης του Diriyah: 

«Είμαι χαρούμενος που διοργανώνεται ένα μεγάλο τουρνουά σαν κι αυτό στην καρδιά της Σαουδικής Αραβίας. Δίνει τη δυνατότητα σε πολίτες απ' όλο τον κόσμο να εξερευνήσουν αυτή την όμορφη χώρα και την πλούσια κληρονομιά και κουλτούρα που έχει.

Είμαι ένα περιπετειώδες άτομο που λατρεύει την εξερεύνηση. Είμαι το αντίθετο του να κάθομαι στο σπίτι και να παίζω βιντεοπαιχνίδια. Με εξιτάρει να ανακαλύπτω νέα μέρη και να γνωρίζω νέους ανθρώπους.

Θα δώσω ένα καλό θέαμα και θα παλέψω στο court. Για μένα είναι μια ευκαιρία να δείξω τον καλύτερό μου εαυτό ως αθλητής και το γεγονός ότι θα παίξω για πρώτη φορά στη Σαουδική Αραβία σημαίνει πολλά για μένα. Γνωρίζω πως ο κόσμος στη Σαουδική Αραβία δεν έχει την ευκαιρία να βλέπει πολύ συχνά τένις, οπότε θα δώσω το καλύτερο που μπορώ και θα περάσω καλά.

Είναι μια καλή σεζόν για μένα, είχα κάποια καλά αποτελέσματα, είχα συνέπεια, κέρδισα κάποιους τίτλους και το πιο σημαντικό απ' όλα, ένιωθα καλά το σώμα μου. Αυτό ήταν το βασικότερο σ' αυτή τη χρονιά και φυσικά κατάφερα να το συνδυάσω με μερικές καλές εμφανίσεις.

Πάντα υπάρχει χώρος για βελτίωση. Είμαι ένας άνθρωπος που δουλεύει πολύ σκληρά και ψάχνω κάθε λεπτομέρεια για να βρω τι πρέπει να κάνω και να βελτιώσω στο παιχνίδι μου. Στα καλύτερά του χρόνια ο Roger (σ.σ. Φέντερερ) ήταν ασταμάτητος και θυμάμαι πριν πολλά χρόνια να λέει πως αν δεν αλλάξεις κάτι στο παιχνίδι σου, οι αντίπαλοί σου θα βρουν τι κάνεις και δεν θα είσαι πια το ίδιο αποτελεσματικός. Πρέπει πάντα να βελτιώνεσαι και αυτό έκανε με επιτυχία εκείνος για τόσα πολλά χρόνια.

Θα είναι μια πολύ καλή προετοιμασία για μένα. Οι περισσότεροι παίκτες επέλεξαν να μείνουν για λίγες μέρες μακριά από το τένις. Για μένα είναι σημαντικό να παίξω κάποιους αγώνες πριν ταξιδέψω στην Αυστραλία. Θα είναι πολλοί καλοί παίκτες που γνωρίζω καλά από το tour στη Σαουδική Αραβία και αυτή είναι η καλύτερη δυνατή προετοιμασία που μπορώ να έχω πριν ξεκινήσω τη σεζόν μου το 2023». 



www.bnsports.gr
 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0