Τένις

ATP Finals: Πολύ σκληρός για να πεθάνει ο Τσιτσιπάς - Υπέταξε τον Μεντβέντεφ και έμεινε ζωντανός για τα ημιτελικά (vid)

ATP Finals: Πολύ σκληρός για να πεθάνει ο Τσιτσιπάς - Υπέταξε τον Μεντβέντεφ και έμεινε ζωντανός για τα ημιτελικά (vid)
Απίθανος Στέφανος Τσιτσιπάς, σε μία αναμέτρηση γεμάτη συγκινήσεις, κατόρθωσε να υποτάξει το εμπόδιο του Μεντβέντεφ (2-1) και να παραμείνει ζωντανός στο κόλπο για την πρόκριση στα ημιτελικά του ATP Finals.
Μία εξαιρετική παράσταση αντάξια των ονομάτων τους έδωσαν Τσιτσιπάς και Μεντβέντεφ, σε ένα χορταστικό παιχνίδι για το κοινό.

Μπορεί ο Στέφανος να κατέκτησε με ευκολία το πρώτο σετ (6-3), ωστόσο είδε τον Ρώσο αντίπαλο του να βγάζει αντίδραση. Έτσι στο αμέσως επόμενο ήρθε η ισοφάριση, έπειτα από ένα σπάνιο tie break, όπου ο Καρδιτσιώτης τενίστας επέστρεψε από το 5-1, αλλά εν τέλει έχασε... σε ένα game που τελείωσε στους 13 πόντους! 

Παρόμοια μοίρα είχε και το τελευταίο σετ, μόνο που η τελική έκβαση ήταν διαφορετική. Ξανά στο tie break οι δυο μονομάχοι, μόνο που αυτή την φορά ο Τσιτσιπάς ήταν επιβλητικός, τρέχοντας σερί 6-0 πόντων και κατακτώντας εν τέλει το νικητήριο game με 7-1. Με αυτόν τον τρόπο υπέταξε το Νο5 της παγκόσμιας κατάταξης και πλέον αναζητά νίκη απέναντι στον Ρούμπλεφ για να προκριθεί στα ημιτελικά του ATP Finals.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0