Τένις

«Σίφουνας» ο Τσιτσιπάς, στον τελικό της Στοκχόλμης και... φουλ για repeat του 2018! (video)

«Σίφουνας» ο Τσιτσιπάς, στον τελικό της Στοκχόλμης και... φουλ για repeat του 2018! (video)

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς επικράτησε με 2-0 σετ (6-2, 6-2) του Έμιλ Ρουουσουβουόρι και «πέταξε» για τον τελικό του τουρνουά της Στοκχόλμης, τον 7ο για τον ίδιο, εντός του 2022!

Ένας αλάνθαστος Στέφανος Τσιτσιπάς, συνεπέστατος από τη γραμμή του σερβίς, ξεπέρασε σαν σίφουνας το εμπόδιο του Έμιλ Ρουουσουβουόρι στα ημιτελικά του ATP 250 τουρνουά της Στοκχόλμης και φόρτσαρε για τον μεγάλο τελικό! Εκεί, θα έχει την ευκαιρία να κατακτήσει το συγκεκριμένο τουρνουά για ακόμα μία φορά, μετά την επιτυχία του το 2018, όταν κατέκτησε τον πρώτο του ATP τίτλο της καριέρας του.

Ο Έλληνας τενίστας «έσπασε» τρεις φορές το σερβίς του αντιπάλου του στο πρώτο σετ και άλλες δύο στο δεύτερο, για το τελικό 2-0 σετ (6-2, 6-2), την ώρα πο ίδιος δέχθηκε μόλις ένα break, στη μοναδική φορά που κινδύνευσε.



Κάπως έτσι, «σφράγισε» στην παρουσία του στον μεγάλο τελικό της Στοκχόλης, όπου θα αντιμετωπίσει τον Χόλγκερ Ρουν, Νο.27 στην παγκόσμια κατάταξη. Σημειώνεται, πως πρόκεται για τον 19χρονο Δανό που είχε αποκλείσει τον Στέφανο Τσιτσιπά στο φετινό Roland Garros.

Η μεταξύ τους αναμέτρηση είναι προγραμματισμένη για την Κυριακή (23/10) στις 16:30 (ώρα Ελλάδας).

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0