Τένις

Με Τζόκοβιτς στον τελικό του Astana Open ο Τσιτσιπάς, αποχώρησε ο Μεντβέντεφ

Με Τζόκοβιτς στον τελικό του Astana Open ο Τσιτσιπάς, αποχώρησε ο Μεντβέντεφ
Ο Νόβακ Τζόκοβιτς πήρε την πρόκριση για τον τελικό του Astana Open, όπου θα αντιμετωπίσει αύριο, Κυριακή (9/10, όχι νωρίτερα από τις 13:30 ώρα Ελλάδας), τον Στέφανο Τσιτσιπά. Ο Ντανίλ Μεντβέντεφ άκουσε ένα «κλικ» στο αριστερό πόδι και αποχώρησε από τον ημιτελικού, ενώ μόλις είχε ισοφαριστεί από τον Σέρβο σε 1-1.
Σχετικά Άρθρα
Τον Νόβακ Τζόκοβιτς θα βρει απέναντί του ο Στέφανος Τσιτσιπάς στον τελικό του Astana Open, μετά την πρόκρισή του, με 2-1 σετ επί του Ρούμπλεφ. Ο Σέρβος προκρίθηκε μετά την αποχώρηση του Ντανίλ Μεντβέντεφ στον ημιτελικό του τουρνουά, την ώρα που το παιχνίδι ήταν στο 1-1, λόγω τραυματισμού.

Ο Ρώσος δήλωσε σχετικά

«Στο 1-0 στο τάι μπρέικ του δεύτερου σετ, ένιωσα ένα "κλικ" στο αριστερό μου πόδι όταν χτύπησα από τα αριστερά σε ανοιχτή στάση. Στην αρχή σκέφτηκα ότι μπορεί να είναι κράμπα. Μετά κατάλαβα ότι δεν ήταν.

Αμέσως ένιωσα ότι είχα τραβήξει έναν μυ, ζαλίστηκα. Δεν έχω ιδέα πόσο σοβαρός είναι ο τραυματισμός μου, αλλά νιώθω ότι υπάρχει διάστρεμμα ή ρήξη. Όχι όμως σε τέτοιο βαθμό που να μείνω εκτός δράσης για τρεις μήνες.

Σίγουρα όμως υπάρχει διάταση, γιατί το περπάτημα είναι δύσκολο. Θα επιστρέψω στο Μονακό, θα κάνω εξετάσεις και θα είναι ξεκάθαρος ο χρόνος αποθεραπείας και επιστροφής μου». 

Ο Μεντβέντεφ είχε κερδίσει το 1ο σετ με 6-4, αλλά ο Τζόκοβιτς μετά από μία μεγάλη μάχη κέρδισε το 2ο στο tie-break με 7-6 (8-6) και τελικά πήρε την πρόκριση για τον 13ο τελικό της καριέρας του και θα αντιμετωπίσει τον Στέφανο Τσιτσιπά αύριο, Κυριακή (9/10) σίγουρα όχι πιο νωρίς από τις 13:30. 

www.bnsports.gr  

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0