Τένις

Άνετη πρόκριση για Τσιτσιπά στους «16» του Astana Open (video)

Άνετη πρόκριση για Τσιτσιπά στους «16» του Astana Open (video)
Χωρίς να συναντήσει κάποιο πρόβλημα, ο Στέφανος Τσιτσιπάς επικράτησε εύκολα του Μικαΐλ Κουκούσκιν με 2-0 σετ, στο ντεμπούτο του στο Astana Open (ATP 500) και πήρε μία άνετη πρόκριση στους «16» της διοργάνωσης.
Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στο Astana Open (ATP 500) ο Στέφανος Τσιτσιπάς καθώς χωρίς να συναντήσει την παραμικρή αντίσταση επκράτησε του Μικαΐλ Κουκούσκιν με 2-0 σετ και πήρε την πρόκριση στους «16» της διοργάνωσης.

Ο Τσιτσιπάς επικράτησε με 6-3, 6-4 σε 83 λεπτά και πλέον περιμένει στον δεύτερο γύρο τον νικητή του αγώνα ανάμεσα στον Αλεξάντερ Σεβτσένκο και τον Λούκα Νάρντι. Ο Στέφανος έκανε εντυπωσιακό ξεκίνημα μιας και προηγήθηκε με 3-0 μέσα 9 λεπτά! Ο Κουκούσκιν στη συνέχεια ισορρόπησε το παιχνίδι ωστόσο δεν μπόρεσε να αποτρέψει τη νίκη του Έλληνα τενίστα στο πρώτο σετ. 

Το δεύτερο σετ ήρθε λίγο πιο δύσκολα για τον Τσιτσιπά αλλά χωρίς να έχει κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα. Ο 24χρονος τενίστας  δημιουργούσε εύκολα break points, χωρίς ωστόσο να τα εκμεταλλευτεί, με τον Κουκούσκιν να ανταποκρίνεται καλά στα κρίσημα σημεία. Μέχρι το 3-3 οι δύο τενίστες κράτησαν το σερβίς τους, ωστόσο σε εκείνο το σημείο ο Τσιτσιπάς κατάφερε να εκμεταλλευτεί το έκτο break point και έφτασε στο break. Αυτό έκανε και την διαφορά, με τον Έλληνα αθλητή να φτάνει εν τέλει στη νίκη με 6-4.

Υπενθιμίζουμε ότι ο Τσιτσιπάς έχει κληρωθεί στην πλευρά του Κάρλος Αλκαράθ, ενώ στη διοργάνωση μετέχουν και οι Νόβακ Τζόκοβιτς, Ντανίλ Μεντβέντεφ.


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0