Τένις

Davis Cup: Μέσω... Τσιτσιπά στα play-off ανόδου η Ελλάδα!

Davis Cup: Μέσω... Τσιτσιπά στα play-off ανόδου η Ελλάδα!
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς επικράτησε με 2-0 σετ (6-2, 6-4) του Τυνήσιου, Σκαντέρ Μανσουρί, και έστειλε την Ελλάδα στα play-offs του World Group I.
Στα play-offs ανόδου του World Group I βρίσκεται η Ελλάδα, με την «υπογραφή» του Στέφανου Τσιτσιπά. Ο Έλληνας τενίστας επικράτησε του Τυνήσιου, Σκαντέρ Μανσουρί, δίχως να χρειαστεί να «ανεβάσει» στροφές, με 2-0 σετ (6-2, 6-4), μετά από μόλις 61 λεπτά αγώνα κι έκανε το 3-1 για τη χώρα μας.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με ιδανικό τρόπο, αφού με το... καλημέρα, κατάφερε να «σπάσει» δύο φορές το σερβίς του αντιπάλου του και προηγήθηκε με 3-0, κλείνοντας το σετ με το 6-2 υπέρ του. Το δεύτερο, με ένα break στο 3ο game, έκλεισε στο 6-4.

Κάπως έτσι, πέτυχε τη 2η νίκη του σε ισάριθμες αναμετρήσεις στο tie με την Τυνησία και πλέον, η Ελλάδα περιμένει να μάθει τους πιθανούς αντιπάλους της, ώστε να διεκδικήσει μία θέση στην 2η τη τάξει κατηγορία του Davis Cup του χρόνου.

Πολωνία, Δανία, Βουλγαρία, Σλοβενία και Ουρουγουάη, είναι μερικές από τις δυνατές και πιθανές αντιπάλους της εθνικής μας, εφόσον φυσικά, ξεπεράσουν τα δικά τους εμπόδια μέχρι την Κυριακή (18/9).

Υπενθυμίζεται πως την έτερη νίκη την πέτυχε ο Μιχάλης Περβολαράκης την Παρασκευή (17/09), νικώντας τον Σκαντέρ Μανσουρί, Νο.254 της παγκόσμιας κατάταξης της ATP, κατά 137 θέσεις ανώτερό του!

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0