Τένις

Τέλος εποχής για τη Σερένα Γουίλιαμς – Αποχαιρέτησε το US Open (2-1 σετ από την Τομλιάνοβιτς) με δάκρυα στα μάτια! (video)

Τέλος εποχής για τη Σερένα Γουίλιαμς – Αποχαιρέτησε το US Open (2-1 σετ από την Τομλιάνοβιτς) με δάκρυα στα μάτια! (video)

Οι τίτλοι τέλους ενός προαναγγελθέντος φινάλε έφτασαν. Η Σερένα Γουίλιαμς πάλεψε αλλά τελικά δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Άιλα Τομλιάνοβιτς στον τρίτο γύρο του Αμερικανικού Όπεν (2-1 σετ), παίζοντας το τελευταίο παιχνίδι της καριέρας της. Αποθέωση από τον κόσμο για μια σπουδαία αθλήτρια.

Τα ξημερώματα του Σαββάτου (3/9) η Σερένα Γουίλιαμς έδωσε την τελευταία παράσταση της πλούσιας καριέρας της και μάλιστα το έκανε μέσα στο «σπίτι» της. Η 40χρονη Αμερικανίδα, που είχε ανακοινώσει την πρόθεσή της να αποσυρθεί από την ενεργό δράση μετά το US Open, πάλεψε μέχρι την τελευταία στιγμή, μήπως καταφέρει και δώσει συνέχεια στο last dance της αλλά τελικά λύγισε από την Άιλα Τομλιάνοβιτς.

Η Αυστραλή τενίστρια, που προκρίθηκε για πρώτη φορά στην καριέρα της στον 4ο γύρο του Αμερικανικού Όπεν, επιβλήθηκε της Γουίλιαμς με 2-1 σετ (7-5, 5-7, 6-1).

Από την άλλη, η Σερένα αποχαιρέτησε με δάκρυα στα μάτια τον κόσμο που την αποθέωνε όπως της αρμόζει, σε μια βραδιά που θα μπει στο πάνθεον της ιστορίας. «Είμαι τόσο ευγνώμων για κάθε άνθρωπο που φώναξε ποτέ στη ζωή του «Go Serena». Με υποστηρίζετε για δεκαετίες. Ήταν ένα διασκεδαστικό ταξίδι.

 Σε ευχαριστώ μπαμπά, ξέρω πως παρακολουθείς. Σε ευχαριστώ μαμά. Όλα ξεκίνησαν από τους γονείς μου, τους είμαι τόσο ευγνώμων. Αυτά είναι δάκρυα χαράς, υποθέτω. Δεν θα γινόμουν η Σερένα αν δεν υπήρχε η Βένους. Σε ευχαριστώ Βένους», δήλωσε συγκινημένη μετά το ματς η Αμερικανίδα τενίστρια.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0