Τένις

Σάκκαρη: «Δεν βλέπω λόγο να μην πάω καλά στο χορτάρι»

Σάκκαρη: «Δεν βλέπω λόγο να μην πάω καλά στο χορτάρι»

Η Ελληνίδα τενίστρια αρχίζει να νιώθει καλά στο γρασίδι και αυτό φάνηκε στις πρώτες της δηλώσεις μετά την πρόκριση στα ημιτελικά του WTA 500 του Βερολίνο.

Στις on court δηλώσεις της μετά την ολοκλήρωση του παιχνιδιού είπε: «Στο πρώτο σετ ήμουν κοντά στο τέλειο» και συμπλήρωσε «Ήμουν πολύ πειθαρχημένη στην επιλογή των χτυπημάτων μου, ήμουν πολύ πειθαρχημένη με το παιχνίδι μου γενικά, έπαιξα με θάρρος και έκανα το παιχνίδι μου».

Αυτή ήταν η πρώτη της νίκη απέναντι στην Κασάτκινα, γεγονός που σχολίασε: «Είναι πολύ δύσκολη αντίπαλος, για κάποιο λόγο βρίσκεται εδώ πολλά χρόνια, παρόλο που είναι ακόμα πολύ νέα. Προφανώς πάντα δυσκολευόμουν όταν έπαιζα εναντίον της, αλλά σήμερα ήμουν πολύ αποφασιστική, είχα ξεκαθαρίσει στο μυαλό μου τι έπρεπε να κάνω και πήγα γι' αυτό».

Όσον αφορά το πόσο μακριά μπορεί να φτάσει στο τουρνουά, είπε:  «Θα συγκεντρωθώ στον επόμενο αγώνα μου τώρα. Πιστεύω πως το χορτάρι ταιριάζει στο παιχνίδι μου, γιατί έχω βελτιώσει πολύ το σερβίς μου και είμαι πολύ καλή στην κίνηση, που πιστεύω παίζει μεγάλο ρόλο σε αυτή την επιφάνεια. Δεν βλέπω κάποιο λόγο να μην τα πάω καλά σε αυτή την επιφάνεια, αρχίζω να τη συνηθίζω όλο και περισσότερο, εξοικειώνομαι καλύτερα σε αυτή και απολαμβάνω το τουρνουά και το Βερολίνο μέχρι τώρα».

 

www.bnsports.gr

 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0