Τένις

Απίστευτο μπλακ άουτ για την Σάκκαρη και αποκλεισμός από το Open της Ρώμης!

Απίστευτο μπλακ άουτ για την Σάκκαρη και αποκλεισμός από το Open της Ρώμης!

Μπορεί η Μαρία Σάκκαρη να βρέθηκε ένα βήμα πριν από την πρόκρισή της στον ημιτελικό του Open της Ρώμης, καθώς είχε πάρει το πρώτο σετ και έφτασε και σε match point, όμως υπέστη ένα φοβερό μπλακ άουτ και ηττήθηκε με 2-1 (7-5, 6-1, 1-6) από την Ονς Τζαμπέρ!

Την καλύτερή της εμφάνιση το τελευταίο διάστημα πραγματοποίησε η Μαρία Σάκκαρη για μία ώρα απέναντι στην Ονς Τζαμπέρ από την Τυνησία, με την Ελληνίδα τενίστρια να φτάνει εύκολα στην κατάκτηση του πρώτου σετ, με τρία break και σκορ… 6-1!

Το μομέντουμ την βοήθησε να επιβάλλει και στο δεύτερο σετ τον ρυθμό της, ξεκίνησε με το εντυπωσιακό 3-0, αλλά είδε την τενίστρια από την Τυνησία να απαντά με το ίδιο νόμισμα και δύο συνεχόμενα νικηφόρα games. Η Μαρία έβγαλε ξανά τον εγωισμό της στο κορτ, πήρε ξανά αέρα δύο game, αλλά υπέστη ξανά break και η πρόκριση στα ημιτελικά πήρε… παράταση!

Κάπου εκεί, κάτι άλλαξε στην ψυχολογία της Ελληνίδας τενίστριας και το 5-4 υπέρ της, έγινε 7-5 και η Τζαμπέρ ισοφάρισε σε 1-1!

Από εκεί και πέρα, η Μαρία Σάκκαρη δεν βρήκε καμία απάντηση. Σταμάτησε το σερί της αντιπάλου της μετά από 8 χαμένα games, αλλά δεν ήταν αρκετό και με το τελικό 6-1, η τενίστρια από την Τυνησία έφτασε τις 10 συνεχόμενες νίκες. Την ίδια ώρα, η Ελληνίδα δεν συνέχισε το σερί των προημιτελικών και έμεινε εκτός ημιτελικού του Open της Ρώμης!

www.bnsports.gr

 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0