Τένις

Madrid Open: Επιστροφή στις νίκες για τη Σάκκαρη, 2-1 δύσκολα την Κις (video)

Madrid Open: Επιστροφή στις νίκες για τη Σάκκαρη, 2-1 δύσκολα την Κις (video)

Στην επόμενη φάση του Madrid Open προκρίθηκε η Μαρία Σάκκαρη, επικρατώντας με 2-1 σετ της Μάντισον Κις.

Έπειτα από έναν αγώνα διάρκειας 2,5 ωρών, η Μαρία Σάκκαρη ήταν αυτή που βγήκε νικήτρια. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια επικράτησε με 2-1 (6-7 (8), 6-3, 6-4) σετ της Μάντισον Κις, παίρνοντας την πρόκριση στην επόμενη φάση του Madrid Open.

Το πρώτο σετ ξεκίνησε με τη Σάκκαρη να αντιμετωπίζει μια σχετική δυσκολία, η οποία δυσκολεύτηκε να κρατήσει το σερβίς της και γρήγορα η Κις πήρε προβάδισμα 3-2. Το σετ οδηγήθηκε στο tie break όπου η Μαρία έφτασε σε set point, ωστόσο αυτό και τα τρομερά χτυπήματά της δεν ήταν αρκετά με αποτέλεσμα η Αμερικανίδα να παίρνει το σετ (10/8).

Στο δεύτερο σετ η Σάκκαρη μπήκε καλύτερα και εκμεταλλεύτηκε κυρίως το γεγονός πως η αντίπαλός της δεν έβρισκε το πρώτο σερβίς και ιππεύετε σε πολλά αβίαστα λάθη. Κάπως έτσι έφτασε στο 4-2 και μ’ ένα δύσκολο hold στο 5-2. Τελικά το σετ έκλεισε δύσκολα η Ελληνίδα, ωστόσο επικράτησε με 6-3.

Στο decider η Κις μπήκε δυναμικά (2-0), όμως πολύ γρήγορα η Σάκκαρη έφερε το παιχνίδι στην ισορροπία (2-2). Έπειτα η Μαρία έκανε το 4-3, για να μειώσει η Κις σε 4-4, ωστόσο εν τέλει η 26χρονη έκανε το 6-4 και πανηγύρισε την πρόκριση.

Στον επόμενο γύρο η Νο5 του κόσμου θα αντιμετωπίσει την Ρωσίδα Ντάρια Κασάτκινα η οποία επικράτησε της προερχόμενης από τα προκριματικά Άννα Μποντάρ με 2-1 (4-6, 6-4, 6-3) σετ.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0