Τένις

Άδοξο τέλος για την Σάκκαρη στη Στουτγάρδη, εγκατέλειψε κόντρα στη Ζίγκμουντ! (video)

Άδοξο τέλος για την Σάκκαρη στη Στουτγάρδη, εγκατέλειψε κόντρα στη Ζίγκμουντ! (video)
Δυστυχώς η Ελληνίδα τενίστρια δεν κατάφερε να συνεχίσει στο τουρνουά της Στουτγάρδης και είπε πρόωρα «αντίο» καθώς αναγκάστηκε να εγκαταλείψει τον αγώνα της με την Λάουρα Ζίγκμουντ στα μισά του δεύτερου σετ.
Η πορεία της Μαρίας Σάκκαρη στο τουρνουά της Στουτγάρδης είχε άδοξο φινάλε καθώς η Ελληνίδα τενίστρια αναγκάστηκε να εγκαταλείψει τον αγώνα κόντρα στη Γερμανίδα Λάουρα Ζίγκμουντ κατα τη διάρκεια του δεύτερου σετ λόγω αδιαθεσίας

Το σκορ ήταν στο 6-4, 3-1 υπέρ της 34χρονης Γερμανίδας,όταν η Σάκκαρη έκανε γνωστό ότι δεν μπορεί να συνεχίσει τον αγώνα λόγω ενός προβλήματος τραυματισμού που αντιμετώπισε.Μάλιστα, νωρίτερα είχε ζητήσει και ιατρικό τάιμ άουτ προκειμένου να λάβει βοήθεια για να συνεχίσει τον αγώνα της, πράγμα που εν τέλει δεν έγινε.

Στα του αγώνα, η Ελληνίδα φαινόταν ότι ήταν μακριά από τον καλό εαυτό της και παρότι ξεκίνησε το 1ο σετ με μπρέικ (1-0) , η Σιέγκεμουντ το πήρε πίσω για το 1-1 και στη συνέχεια δεν βρέθηκε ξανά πίσω στο σκορ παίρνοντς το σετ με 6-4.


Το δεύτερο σετ ξεκίνησε με μπρέικ πόιντ για την Σάκκαρη ωστόσο η Σιέγκεμουντ το έσβησε και έκανε 0-1 ενώ στη συνέχεια κατάφερε να πάρει τα δύο επόμενα games προτού η Ελληνίδα τενίστρια νιώσει αδιαθεσία και εγκαταλείψει τον αγώνα με δάκρυα στα μάτια. Πλέον, αναμένουμε να δούμε ξανά τη Μαρία στη δράση στο Madrid Open μετά από το Πάσχα.


 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0