Τένις

Miami Open: Αποκλεισμός… από το πουθενά για τη Σάκκαρη (video)

Miami Open: Αποκλεισμός… από το πουθενά για τη Σάκκαρη (video)

Πρόωρος αποκλεισμός για τη Μαρία Σάκκαρη από το Miami Open, καθώς ηττήθηκε με 2-1 σετ από τη Βραζιλιάνα και Νο 62 Χαντάντ Μάια.

Αντιμέτωπη με τον αποκλεισμό από τη συνέχεια του Miami Open ήρθε η Μαρία Σάκκαρη, με την Χαντάντ Μάια να επικρατεί εις βάρος της με 2-1 σετ (4-6, 6-1, 6-2) σ’ ένα πολύ κακό για την Ελληνίδα παιχνίδι.

Ιδανικά ξεκίνησε το πρώτο σετ για τη Σάκκαρη. Η Ελληνίδα εκμεταλλεύτηκε σωστά τα λάθη της Μάια και μπόρεσε να φτάσει στο 2-0, ανακάμπτοντας την πίεση της αντιπάλου της. Η Βραζιλιάνα όμως μπόρεσε να φέρει το ματς στα ίσα, για να βρει και πάλι η Μαρία μπροστά με 3-2 και 4-2.

Έπειτα η Μάια δυσκόλεψε αρκετά τη Σάκκαρη με το σερβίς της, παίρνοντας το επόμενο game με 40-0 για να μειώσει σε 4-3. Με το ίδιο σκορ όμως η Ελληνίδα έκανε αμέσως μετά το 5-3, προκειμένου να κατακτήσει τελικά το σετ με 6-4.

Η Βραζιλιάνα δεν άφησε όμως την κατάσταση στην τύχη της. Ήδη από το πρώτο σετ έδειξε πόσο ήθελε να πάρει τη νίκη, ασκώντας αρκετή πίεση στη Σάκκαρη. Έτσι λοιπόν μπήκε δυναμικά στο δεύτερο σετ κάνοντας το 1-0, ενώ τα λάθη της Μαρίας της έδωσαν τη δυνατότητα να φτάσει στο 2-1. Από κει και πέρα το σετ ήταν όλο δικό της.

Αν και η 26χρονη της άσκησε αρκετή πίεση, τα λάθη της είχαν πρωταγωνιστικό ρόλο. Με αυτόν τον τρόπο η Μάια μπόρεσε εύκολα να ισοφαρίσει σβηστά, παίρνοντας το σετ με 6-1.

Στο τρίτο σετ η Σάκκαρη φάνηκε να μπαίνει πιο συγκεκριμένη. Αρχικά μπόρεσε να κάνει εύκολα το 1-0, χάρις στις τέσσερις χαμένες επιστροφές της Μάια! Η συνέχεια όμως δεν έμελλε να είναι η ίδια…

Η Βραζιλιάνα έκανε ένα εντυπωσιακό σερί τεσσάρων πόντων, για να γράψει το 5-1. Η Σάκκαρη σε αυτό σημείο φάνηκε να είναι αποσυντονισμένη, ωστόσο μπόρεσε να μειώσει σε 5-2. Τελικά όμως η Μάια πήρε και το τελευταίο game και πανηγύρισε μια τεράστια πρόκριση.

Ξανθίππη Δασκαλάκη

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0