Τένις

Indian Wells: Αποκλεισμός για Τσιτσιπά – Υπέκυψε στον εξαιρετικό Μπρούκσμπι (video)

Indian Wells: Αποκλεισμός για Τσιτσιπά – Υπέκυψε στον εξαιρετικό Μπρούκσμπι (video)

Εκτός Indian Wells βρέθηκε ο Στέφανος Τσιτσιπάς ο οποίος ηττήθηκε με 2-1 σετ από τον Τζένσον Μπρούκσμπι, που πραγματοποίησε μια εξαιρετική εμφάνιση και σημείωσε την ανατροπή.

Αντιμέτωπος με την ήττα με 2-1 σετ (1-6, 6-3, 6-2) και συνεπώς τον αποκλεισμό ήρθε ο Στέφανος Τσιτσιπάς από τον Τζένσον Μπρούκσμπι, στην αναμέτρηση του τρίτου γύρου του Indian Wells. Με αυτόν τον τρόπο ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας παρέμεινε εκτός διοργάνωσης στην Καλιφόρνια, ενώ έδωσε την ευκαιρία και στον 21χρονο Αμερικανό να μπει σίγουρα μέσα στο top 40 της παγκόσμιας κατάταξης!

Ο αγώνας στο ξεκίνημά του πάντως δεν προδίκαζε μία τέτοια εξέλιξη. Το Νο 5 του ranking άρχισε το παιχνίδι εντυπωσιακά, με την εμφάνισή του στο πρώτο game να είναι καταιγιστική και συνεπώς να επιβάλλεται εύκολα με 6-1.

Η συνέχεια όμως για τον Αμερικανό ήταν διαφορετική. Ο Μπρούκσμπι ανέβασε στροφές, εκμεταλλεύτηκε την κούραση του Τσιτσιπά και πήρε μια σπουδαία νίκη, κάνοντας την απόλυτη ανατροπή και μάλιστα με σχετική ευκολία αφού «πάτησε» στην αδυναμία του Έλληνα (6-3, 6-2)!

Στον τέταρτο γύρο ο Αμερικανός θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Νικολόζ Μπασιλασβίλι – Κάμερον Νόρι.  

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0