Τένις

Απίστευτη Σάκκαρη, προκρίθηκε με 2-0 σε μία ώρα και πέντε λεπτά!

Απίστευτη Σάκκαρη, προκρίθηκε με 2-0 σε μία ώρα και πέντε λεπτά!

Μία φανταστική Μαρία Σάκκαρη έκανε την εμφάνισή της στο κορτ του Indian Wells, με την Ελληνίδα να επικρατεί με 2-0 σετ (6-3, 6-0) της Πέτρα Κβίτοβα και να παίρνει την πρόκρισή της για τους «8» του θεσμού!

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στο Indian Wells η Μαρία Σάκκαρη, η οποία επικράτησε με εξαιρετική εμφάνιση της Πέτρα Κβίτοβα με 2-0 σετ, με χαρακτηριστική ευκολία.

Αναλυτικότερα, η πρώτη αναμέτρηση της Ελληνίδας στον θεσμό, είχε επί της ουσίας διαδικαστικό χαρακτήρα. Κυριάρχησε, κέρδισε σε 65 λεπτά και ισοφάρισε την καλύτερή της επίδοση στο τουρνουά, προ τετραετίας.

Μετά το 6-3 του πρώτου σετ και το 6-0 του δεύτερου, η 27άχρονη Ελληνίδα θα συναντήσει στα προημιτελικά θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια του ζευγαριού ανάμεσα στη Βελγίδα, Ελίζ Μέρτενς και την Αυστραλή, Ντάρια Σαβίλ.

Ωστόσο, μην ξεχνάμε πως η Σάκκαρη έχει «διπλή βάρδια», καθώς σε λίγες ώρες, στις δύο το πρωί ώρα Ελλάδας, θα επιστρέψει στο κορτ, αυτή τη φορά για τον αγώνα της στο διπλό. Με συμπαίκτρια την Άιλα Τομγιάνοβιτς από την Αυστραλία, θα αντιμετωπίσουν τις Αμερικανίδες Κόκο Γκοφ/Κέιτι Μακνάλ για μια θέση στα προημιτελικά!

Δημήτρης Μανάκος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0