Τένις

Indian Wells: Νίκη στο διπλό με ανατροπή για τη Σάκκαρη

Indian Wells: Νίκη στο διπλό με ανατροπή για τη Σάκκαρη

Ιδανικό ξεκίνημα για την Σάκκαρη με την Τομλιάνοβιτς στο 1000άρι του Indian Wells, επικρατώντας 2-1 σετ ων Πέτρα Μάρτιτς και Σέλμπι Ρότζερς.

Με το δεξί ξεκίνησε η προσπάθεια της Μαρίας Σάκκαρη με την Άιλα Τομλιάνοβιτς στο διπλό του Indian Wells. Οι δύο κοπέλες επικράτησαν 2-1 σετ (4-6, 6-4, 10-2) των Πέτρα Μάρτιτς και Σέλμπι Ρότζερς στην πρεμιέρα τους στη διοργάνωση.

Μπορεί να βρέθηκαν μπροστά με 3-1 στο πρώτο σετ, ωστόσο δύο χαμένα σερβίς ήταν η αρχή του… τέλους καθώς στη συνέχεια βρέθηκαν να το χάνουν με 4-6. Στη συνέχεια, ωστόσο, η Σάκκαρη με την συμπαίκτριά της δεν τα έβαλαν κάτω και με διπλό break προηγήθηκαν με 4-1 στο δεύτερο σετ.

Οι αντίπαλές της μείωσαν σε 4-3, όμως τελικά η Μαρία με την Τομλιάνοβιτς κράτησαν τη διαφορά του ενός break και κατέκτησαν το σετ με 6-4. Στο match tie break η κυριαρχία τους ήταν ξεκάθαρη, επικρατώντας εν τέλει και σε αυτό με 10-2.

Στον 2ο γύρο Σάκκαρη και Τομλιάνοβιτς θα αντιμετωπίσουν τις Νο.3 του ταμπλό και περσινές φιναλίστ του US Open, Κόκο Γκοφ και Κέιτι ΜακΝάλι.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0