Τένις

Qatar Open: «Λύγισε» στην τρομερή Σφιόντεκ η Σάκκαρη (video)

Qatar Open: «Λύγισε» στην τρομερή Σφιόντεκ η Σάκκαρη (video)

Η Μαρία Σάκκαρη δεν μπόρεσε να κάμψει την αντίσταση της Ίγκα Σφιόντεκ και ήρθε αντιμέτωπη με την ήττα με 2-0 σετ και συνεπώς τον αποκλεισμό από τον τελικό του Qatar Open.

Ήττα και αποκλεισμός από τον τελικό του Qatar Open για την Μαρία Σάκκαρη. Η Ελληνίδα τενίστρια έπαθε ολικό blackout μπροστά στην εξαιρετική εμφάνιση της Ίγκα Σφιόντεκ, από την οποία συνεπώς και ηττήθηκε με 2-0 σετ (6-4, 6-3).

Η Πολωνή μάλιστα της στέρησε με αυτόν τον τρόπο το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης, ενώ αυτή ήταν η πρώτη της νίκη επί της Σάκκαρη σε συνολικά 4 μεταξύ τους συναντήσεις.

Σε αμφότερα τα σετ η 26χρονη παρόλο που προηγήθηκε, είδε στη συνέχεια την αντίπαλό της να φεύγει μπροστά. Η Σφιόντεκ, μάλιστα, κατάφερε να κερδίσει τα 5 από τα 6 τελευταία games στο 1ο σετ, στο οποίο ανέτρεψε το 1-3 και έφτασε στο 6-4, κάνοντας 2 break στο σερβίς της Σάκκαρη.

Στο 2ο σετ η Σάκκαρη προηγήθηκε πάλι με 2-0, αλλά η 20χρονη αμέσως και χωρίς να αφήνει περιθώρια έκανε το 2-2. Η Μαρία πήρε νέο προβάδισμα με break για το 3-2, αλλά ούτε τότε σέρβιρε καλά και με νέο break back η αντίπαλός της έκανε το 3-3. 

Στην συνέχεια η Πολωνή κράτησε το σερβίς της για το 4-3 και με δεύτερο διαδοχικό break πέρασε μπροστά με 5-3, κάτι που της έδωσε τη δυνατότητα να σερβίρει για τη νίκη στο 9ο game. Τα λάθη όμως της Σάκκαρη την οδήγησαν στο να χάσει και αυτό το game και εν τέλει να ηττηθεί.

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0