Τένις

Φέντερερ σε Ναδάλ: «Πριν λίγους μήνες γελούσαμε με τις πατερίτσες μας… αλλά ποτέ μην υποτιμάς έναν σπουδαίο πρωταθλητή!»

Φέντερερ σε Ναδάλ: «Πριν λίγους μήνες γελούσαμε με τις πατερίτσες μας… αλλά ποτέ μην υποτιμάς έναν σπουδαίο πρωταθλητή!»

Το μήνυμα του Ρότζερ Φέντερερ προς τον Ράφαελ Ναδαλ.

Αποθέωσε τον Ράφα Ναδάλ ο Ρότζερ Φέντερερ μιλώντας με τα καλύτερα λόγια μετά την κατάκτηση του 21ου Grand Slam στο Australian Open κόντρα στον Ντανιίλ Μεντβέντεφ.

«ΤΙ ΑΓΩΝΑΣ! Στον φίλο μου και τρομερό αντίπαλο Ραφαέλ Ναδάλ. Μέσα από την καρδιά μου συγχαρητήρια που έγινες ο πρώτος που κατέκτησε 21 τίτλους Grand Slam. Πριν από λίγους μήνες και οι δυο γελούσαμε που είχαμε πατερίτσες. Απίστευτο! Ποτέ μην υποτιμάς έναν σπουδαίο πρωταθλητή. Είναι απίστευτή η εργατικότητα σου. Η αφοσίωση και η μαχητικότητα σου εμπνέουν τόσο εμένα όσο και πόσους άλλους σ’ όλο τον κόσμο. Είμαι περήφανος που περήφανος που έχουμε μοιραστεί το κορτ και νιώθω μεγάλη τιμή που έπαιξε κάποιον ρόλο στο να πιεστείς να πετύχεις περισσότερα. Όπως έχεις κάνει και εσύ για μένα τα τελευταία 18 χρόνια. Είμαι σίγουρος ότι έχεις κι άλλα να πετύχεις μπροστά σου, για τώρα απόλαυσε αυτό!»

FKXBCzZXwAMvKen.jpg

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0