Τένις

Australian Open: Αποκλεισμός για Ραντουκάνου!

Australian Open: Αποκλεισμός για Ραντουκάνου!
Η άσχημη ημέρα για το βρετανικό τένις συνεχίστηκε, καθώς μετά από τον αποκλεισμό του Άντι Μάρεϊ, ήρθε κι αυτός της Έμα Ραντουκάνου από την Μαυροβούνια Ντάνκα Κόβινιτς με 6-4, 4-6, 6-3 μετά από περίπου 2,5 ώρες.

Για την Νο98 του κόσμου αυτή ήταν η 1η πρώτη φορά που θα βρεθεί σε 3ο γύρο Grand Slam, αναβάλλοντας παράλληλα μια πιθανή αναμέτρηση της Ραντουκάνου με την Σιμόνα Χάλεπ στον 3ο γύρο.

Σε αντίθεση με την πρεμιέρα κόντρα στην Σλόουν Στίβενς, η Ραντουκάνου δεν είχε συνέπεια στο service τελειώνοντας το παιχνίδι με 53% κερδισμένους πόντους στο 1ο (35/66) και μόλις 29% στο 2ο (6/15), ενώ υπέπεσε και σε πολλά αβίαστα λάθη (39).

Η 18χρονη Βρετανίδα προσπάθησε να αλλάξει τα δεδομένα στο decider set, μετά από την ισοφάριση σε 1-1, καθώς βρέθηκε πίσω με 3-1 στα games, όμως κατάφερε να ισοφαρίσει σε 3-3.

Αυτό όμως ήταν και το τελευταίο κερδισμένο game στο παρθενικό της Australian Open, με την Κόβινιτς να κατακτά τα τελευταία 3 games δείχνοντας μεγάλη αποτελεσματικότητα στις ευκαιρίες για break (7/11) εξασφαλίζοντας μια ιστορική πρόκριση.

Στις «32» η Κόβινιτς θα αντιμετωπίσει μια εκ των Σιμόνα Χάλεπ και Μπεατρίζ Χαντάντ Μάια.

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0