Τένις

Μπερετίνι: «Imodium ευχαριστώ…!»

Μπερετίνι: «Imodium ευχαριστώ…!»

Το… φάρμακο που τον βοήθησε με το πρόβλημα στο στομάχι του ευχαρίστησε ο Ματέο Μπερετίνι έπειτα από τη νίκη στην πρεμιέρα του Australian Open.

Οι αθλητές όταν κερδίζουν συνήθως ευχαριστούν τους προπονητές τους, ενώ άλλοι θα θελήσουν να τιμήσουν τις οικογένειές τους. Ωστόσο αυτό δεν ίσχυσε για τον Ματέο Μπερετίνι, οποίος θέλησε να πει ένα ιδιαίτερο «ευχαριστώ» έπειτα από την πιο πρόσφατη νίκη του στο Australian Open.  

Συγκεκριμένα ο Ιταλός επιβλήθηκε 3-1 σετ (4-6, 6-2, 7-6, 6-3) του Μπράντον Νακασίμα στην πρεμιέρα της διοργάνωσης και έφυγε με φόρα για τον δεύτερο γύρο! Ωστόσο η μάχη των 3 ωρών και 10 λεπτών δεν ήταν τόσο εύκολη για τον ίδιο καθώς όπως τόνισε αντιμετώπιζε κάποια προβλήματα στο στομάχι

«Δεν είναι απαραίτητο να πω λεπτομέρειες, αλλά ας πούμε ότι είχα κάποια προβλήματα στο στομάχι», τόνισε αρχικά ενώ πρόσθεσε «ελπίζω να γίνω καλύτερος την επόμενη φορά». Αυτό φυσικά ξεκαθάρισε και τον λόγο για τον οποίο είπε στην συνέχεια «ευχαριστώ» στο… Imodium, με μήνυμα πάνω στο τζάμι της κάμερας!

WhatsApp_Image_2022-01-17_at_11.13.41_1.jpeg

WhatsApp_Image_2022-01-17_at_11.13.41_2.jpeg

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0