Τένις

Ρενάτα Βορατσόβα: Ζητάει αποζημίωση από την Ομοσπονδία τένις της Αυστραλίας!

Ρενάτα Βορατσόβα: Ζητάει αποζημίωση από την Ομοσπονδία τένις της Αυστραλίας!

Η Ρενάτα Βορατσόβα ανακοίνωσε ότι θα ζητήσει οικονομική αποζημίωση από την Αυστραλιανή Ομοσπονδία Αντισφαίρισης.

Η Βορατσόβα και ο Τζόκοβιτς, είχαν αρχικά εξαιρεθεί από τους κανόνες υγείας που ισχύουν στην Αυστραλία για την καταπολέμηση του κορονοϊού. Όμως οι αρχές αρνήθηκαν στην Τσέχα την είσοδο στην χώρα, όπως και στον επικεφαλής της παγκόσμιας κατάταξης, θεωρώντας ότι ο λόγος απαλλαγής του δεν πληρούσε τις απαραίτητες προϋποθέσεις.

Η έμπειρη παίκτρια του διπλού είπε στην τσέχικη εφημερίδα «Denik» ότι η αποζημίωση που θα ζητήσει δεν θα είναι μικρή:

«Μόνο το αεροπορικό εισιτήριο, μου κόστισε 60.000 κορώνες Τσεχίας (σ.σ. 2.460 ευρώ) και ο προπονητής μου ταξίδεψε μαζί μου. Και μετά υπάρχει και όλος αυτός ο χρόνος, τα ξενοδοχεία, οι προπονήσεις και η προετοιμασία για το Australian Open. Ελπίζω ότι η Αυστραλιανή Ομοσπονδία Αντισφαίρισης θα συμφωνήσει και δεν χρειάζεται να κινήσουμε νομικές διαδικασίες», τόνισε.

Στη συνέχεια πρόσθεσε πως: «Δεν σκέφτομαι το τένις. Είμαι ακόμα σε σοκ, δεν το έχω χωνέψει ακόμα. Είμαι εξαντλημένη. Δεν θα το φανταζόμουν καν, ούτε στον χειρότερο εφιάλτη μου. Ήταν πάρα πολύ, αυτό που συνέβη. Ήταν σαν να έβλεπα μια ταινία. Μια μακρά ανάκριση με εντολές όπως “γδύσου”, “ντύσου”. Δεν θέλω καν να το σκεφτώ, πόσο μάλλον να το ξαναζήσω». 

Από πλευράς της η WTA τόνισε: «Επετράπη στην Ρενάτα Βορατσόβα, η οποία ακολούθησε αυτούς τους κανόνες και τις διαδικασίες, να εισέλθει στην χώρα, μπόρεσε να συμμετάσχει σε τεστ, προτού της ακυρωθεί ξαφνικά η βίζα, όταν δεν είχε κάνει τίποτα κακό. Θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε με όλες τις αρχές για την κατάλληλη επίλυση αυτής της ατυχούς κατάστασης».

www.bnsports.gr  

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0