Τένις

Νέα δεδομένα από τους δικηγόρους του Τζόκοβιτς: «Είχε κορωνοϊό τον Δεκέμβριο»

Νέα δεδομένα από τους δικηγόρους του Τζόκοβιτς: «Είχε κορωνοϊό τον Δεκέμβριο»
Νέα δεδομένα στην υπόθεση του Νόβακ Τζόκοβιτς, αφού σύμφωνα με δημοσιεύματα στα έγγραφα που κατέθεσε στο δικαστήριο φαίνεται ότι είχε βρεθεί θετικός στον κορωνοϊό στις 16 Δεκεμβρίου.

Αν και υπήρε η φημολογία ότι ο Νόβακ Τζόκοβιτς πήρε ιατρική εξαίρεση για να αγωνιστεί στο Australian Open λόγω πρόσφατης νόσησης από κορωνοϊό, πλέον αυτή η πληροφορία επιβεβαιώθηκε από τα νομικά έγγραφα που δημοσιεύτηκαν το Σάββατο (08/01).

Σύμφωνα με τη δικηγορική του ομάδα που ετοιμάζει την υπερασπιστική γραμμή του Νόλε για την ακροαματική διαδικασία της Δευτέρας (10/1), ο Τζόκοβιτς νόσησε τον Δεκέμβριο του 2021 για δεύτερη φορά αφού είχε νοσήσει και τον Ιούνιο του 2020, κατά τη διάρκεια του Adria Tour που διοργάνωσε ο ίδιος και η οικογένειά του στα Βαλκάνια.

«Το πρώτο θετικό PCR τεστ ήταν στις 16 Δεκεμβρίου 2021» αναφέρεται σε έγγραφο που θα παραδώσουν οι δικηγόροι του Τζόκοβιτς τη Δευτέρα στο Δικαστήριο.

Επίσης, στα έγγραφα των δικηγόρων αναφέρεται ότι 14 μέρες μετά το θετικό τεστ, ο Νόβακ δεν είχε πυρετό ή συμπτώματα, τις τελευταίες 72 ώρες.

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0