Τένις

ATP Finals: Τη Δευτέρα (15/11) η πρεμιέρα του Τσιτσιπά στο Τορίνο

ATP Finals: Τη Δευτέρα (15/11) η πρεμιέρα του Τσιτσιπά στο Τορίνο

Στη δεύτερη ημέρα του ATP Finals θα αγωνιστεί ο Στέφανος Τσιτσιπάς, αντιμετωπίζοντας στο βραδινό session της Δευτέρας (22:00GR, 15/11) τον Αντρέι Ρούμπλεφ για την 1η αγωνιστική του Green Group.

Για το ίδιο όμιλο στο απογευματινό session (15:00GR) θα αναμετρηθούν Νόβακ Τζόκοβιτς και Κάσπερ Ρουντ.

Μετά την κλήρωση των δύο ομίλων το βράδυ της Πέμπτης, οι διοργανωτές ανακοίνωσαν και το πρόγραμμα των δύο πρώτων ημερών στην Pala Alpitour του Τορίνο.

Το ATP Finals θα ξεκινήσει την Κυριακή με το Red Group και τις αναμετρήσεις Μεντβέντεφ-Χουρκάτς (15:00GR) και Ζβέρεφ-Μπερετίνι (22:00GR).

Κάτοχος του τίτλου είναι ο Ντανίιλ Μεντβέντεφ ο οποίος στον περσινό τελικό κέρδισε τον Ντόμινικ Τιμ με ανατροπή, στην τελευταία χρονιά της διοργάνωσης στην Ο2 Arena του Λονδίνου.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς, πρωταθλητής της διοργάνωσης το 2019, κληρώθηκε στον όμιλο του Νόβακ Τζόκοβιτς με τον Σέρβο πρωταθλητή να ψάχνει τον 6ο τίτλο του στο ATP Finals με τον οποίον θέλει να ισοφαρίσει το ρεκόρ του Ρότζερ Φέντερερ.

Τσιτσιπάς και Μεντβέντεφ θα αναμετρηθούν για 8η φορά στην καριέρα τους, με τον 23χρονο Έλληνα πρωταθλητή να προηγείται 4-3 στις νίκες, με πιο πρόσφατη στον φετινό τελικό του Monte Carlo Masters.

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0