Τένις

Τσιτσιπάς: «Αισθάνθηκα ότι έπαιζα κόντρα στον εαυτό μου» (video)

Τσιτσιπάς: «Αισθάνθηκα ότι έπαιζα κόντρα στον εαυτό μου» (video)

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς είναι στους «8» του Indian Wells για 1η φορά στην καριέρα του. Για να συμβεί αυτό χρειάστηκε να παίξει, μέσα σε 24 ώρες, 2 παιχνίδια στα 3 sets και μάλιστα να φτάσει σε ισάριθμες ανατροπές.

Στο παιχνίδι με τον Άλεξ ντε Μινόρ, ο Στέφανος Τσιτσιπάς κινδύνεψε να βρεθεί εκτός τουρνουά, ωστόσο κατάφερε να αλλάξει την εις βάρος του κατάσταση φτάνοντας στην 54η νίκη του στη σεζόν.


«Στο σημερινό παιχνίδι αισθάνθηκα ότι πίεζα και έπαιζα κόντρα στον εαυτό μου και όχι απέναντι στον αντίπαλο. Ήταν από αυτά τα παιχνίδια που έπρεπε πραγματικά να φτάσω στο όριο μου για να δείξω τι είμαι ικανός να κάνω όταν βρίσκομαι στην κόκκινη ζώνη»,
δήλωσε ο Νο3 του κόσμου.

«Ο τρόπος που έμεινα σήμερα στο παιχνίδι ήταν απίστευτος. Έπρεπε να περάσω πολλές δυσκολίες για να βρω μια λύση και τα κατάφερα προς το τέλος του αγώνα. Αυτή η εβδομάδα ήταν ένα δύσκολο ταξίδι με πολλές μάχες, δύο 3άρια παιχνίδια μέχρι τώρα, όποτε είναι κάτι που θα το χρησιμοποιήσω ως μάθημα για τη συνέχεια του τουρνουά».

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει στον επόμενο γύρο τον Γεωργιανό Νικολόζ Μπασιλασβίλι, ο οποίος επικράτησε του «ασημένιου» Ολυμπιονίκη του Τόκιο, Κάρεν Χατσάνοφ, με 6-4, 7-6(6).

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0