Τένις

Ο Στιβ Νας πρόθυμος να γίνει μέντορας της Λέιλα Φερνάντεζ

Ο Στιβ Νας πρόθυμος να γίνει μέντορας της Λέιλα Φερνάντεζ
Και προπονητής μπάσκετ και μεγάλος λάτρης του τένις, ο Στιβ Νας θέλει να πάρει κάτω από της «φτερούγες» του την ανερχόμενη Λέιλα Φερνάντεζ. 
Σχετικά Άρθρα
Ο βετεράνος μπασκετμπολίστας και νυν προπονητής των Μπρούκλιν Νετς, Στιβ Νας, εθεάθη πρόσφατα στο μποξ της τενίστριας Λέιλα Φερνάντεζ, στους αγώνες που έδωσε στο Αμερικανικό Όπεν. 

Ο Νας, πέρα από ότι έχει καταγωγή από τον Καναδά, όπως η Φερνάντεζ, είναι και φανατικός οπαδός του τένις, για αυτό και εκδήλωσε την πρόθεσή του να γίνει μέντορας της 19χρονης, πολλά υποσχόμενης αθλήτριας. 

«Έχω έρθει σε επαφή με τη Λέιλα και την οικογένειά της, υπέροχη οικογένεια, προφανώς κάνουν πολλά πράγματα σωστά, για να είναι τόσο σκληρή, αλλά ταυτόχρονα τόσο έτοιμη και εξειδικευμένη σε νεαρή ηλικία. Έτσι είμαι εδώ για να βοηθήσω αν με χρειάζονται, αλλά ήταν ευγνώμονες που ήμουν εκεί για να τη στηρίξω», ανέφερε ο δύο φορές MVP του NBA σε πρόσφατη συνέντευξή του στο Forbes. 


Η εκτίμηση είναι όμως αμφίβρομη. Όταν η Φερνάντεζ απέκλεισε την Αρίνα Σαμπαλένκα, Νο2 της παγκόσμιας κατάταξης, δήλωσε: «Είναι μια τεράστια έμπνευση, θυμάμαι ότι ο πατέρας μου τον χρησιμοποίησε ως παράδειγμα για έναν ολόκληρο μήνα, λέγοντάς μας ότι πρέπει να παλέψουμε, πρέπει να δουλέψουμε σκληρά όπως ο Στιβ Νας. Είναι λοιπόν τιμή μου να με βλέπεις και να με εμψυχώνεις. Και ελπίζω ότι σύντομα θα παίξουμε έναν αγώνα τένις».


Από το US Open, η Φερνάντεζ, η οποία απέκλεισε 3 παίκτριες του Top-5 (σσ. Οζάκα, Σβιτολίνα, Σαμπαλένκα) και ηττήθηκε στον τελικό από την επίσης νεαρή και εξαιρετική Έμα Ραντουκάνου, αποχώρησε πλουσιότερη κατά 1.25 εκατ. δολάρια, ενώ ακόμα «σκαρφάλωσε» στην 28η θέση της παγκόσμιας κατάταξης, από την 77η που βρισκόταν προηγουμένως. 

Ας δούμε πόσο πιο ψηλά μπορεί να φτάσει η Φερνάντεζ, έχοντας στον πλάι της για μέντορα τον Στιβ Νας

Βασιλική Καραμούζα


www.bnsports.gr









Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0