Τένις

US Open: Κυρίαρχος στη Νέα Υόρκη ο Μεντβέντεφ – «Πάτησε» με 3-0 τον Τζόκοβιτς και πήρε τον τίτλο! (video)

US Open: Κυρίαρχος στη Νέα Υόρκη ο Μεντβέντεφ – «Πάτησε» με 3-0 τον Τζόκοβιτς και πήρε τον τίτλο! (video)

Επικρατώντας 3-0 σετ του Νόβακ Τζόκοβιτς, ο Ντανίλ Μεντβέντεφ κατέκτησε τον τίτλο του US Open και έγραψε ιστορία.

Τον τίτλο του US Open πανηγύρισε ο Ντανίλ Μεντβέντεφ. Ο 25χρονος τενίστας επικρατώντας 3-0 σετ (6-4, 6-4, 6-4) του Νόβακ Τζόκοβιτς στέφθηκε βασιλιάς στη Νέα Υόρκη, ενώ την ίδια στιγμή έγινε ο τρίτος Ρώσος που φτάνει στην κατάκτηση ενός τίτλου Grand Slam.

Ο Μεντβέντεφ «έσπασε» το σερβίς του Τζόκοβιτς στο 1ο game του τελικού και ξεκίνησε ιδανικά την αναμέτρηση. Ο Ρώσος πήρε αυτοπεποίθηση από το τρομερό ξεκίνημα και σέρβιρε απίστευτα στη συνέχεια του σετ, φτάνοντας στο 1-0 με συνοπτικές διαδικασίες (6-4).

Στο δεύτερο σετ ο Τζόκοβιτς φάνηκε να πατάει αρκετά καλύτερα, φτάνοντας στο 2-1 πολύ γρήγορα. Το εξαιρετικό σερβίς όμως του Μεντβέντεφ σε συνδυασμό με τη νευρικότητα του Νόλε – ο οποίος έσπασε και τη ρακέτα του – έβαλαν εμπόδια στον δρόμο του Σέρβου, με αποτέλεσμα να χάσει και αυτό το σετ (6-4).

Το τρίτο και τελευταίο σετ ίσως ήταν το πιο επεισοδιακό για τον Τζόκοβιτς. Ο Νόλε είδε τον Μεντβέντεφ να προηγείται με 4-0 και στη συνέχεια 5-1 όμως παρά την κούραση, δεν τα έβαλε κάτω. Με πείσμα κατάφερε να φτάσει στο 5-4 αλλά ο Ρώσος ήταν πολύ σκληρός για να πεθάνει, δεν άφησε περιθώρια και εν τέλει έκανε το 6-4 και σήκωσε το τρόπαιο!

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0