Sports

Σκοράρει και με σβηστές μηχανές - Εύκολο 4-0 για την Εθνική κόντρα στην Βουλγαρία

Σκοράρει και με σβηστές μηχανές - Εύκολο 4-0 για την Εθνική κόντρα στην Βουλγαρία
Η Εθνική μας ομάδα χωρίς να εντυπωσιάσει στο πρώτο ημίχρονο αλλά πατώντας γκάζι στο 2ο, κατάφερε να προσθέσει ακόμη μια νίκη στο ενεργητικό της, αφού επικράτησε 4-0 της Βουλγαρίας στο Παγκρήτιο Στάδιο.
Άνευρη Εθνική στο πρώτο 45λεπτο

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ξεκίνησε το ματς έχοντας έξι αλλαγές στο αρχικό του σχήμα συγκριτικά με την ομάδα που αντιμετώπισε την Σλοβακία, το βράδυ του Σαββάτου και αυτό είχε ως αποτέλεσμα η ομάδα να παρουσιαστεί ασύνδετη και χωρίς ικανότητα να παράξει φάσεις για γκολ. 

Οι Βούλγαροι είχαν την πρώτη καλή στιγμή με τον Πετκόφ ενώ η Εθνική έπρεπε να περιμένει μέχρι το 32ο λεπτό όταν η ωραία συνέργασία του Τσιμίκα με τον Μασούρα - ο οποίος προσποιήθηκε αφήνοντας την μπάλα - έδωσε την ευκαιρ΄λια στον Πέλκα να σκοράρει όμως το σουτ που επιχείρησε ήταν άστοχο.

Στο φινάλε του ημιχρόνου, η σέντρα του Μασούρα βρήκε τον Ιωαννίδη, η κεφαλιά του οποίου ομως κατέληξε χωρίς δύναμη στην αγκαλιά του αντίπαλου τερματοφύλακα.

Γκολ με το καλησπέρα

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε χωρίς αλλαγή από τον Γιοβάνοβιτς όμως η Εθνική ευτύχησε να προηγηθεί στην πρώτη της προσπάθεα. Ο Τσιμίκας έκανε το γύρισμα, ο Ιωαννίδης έσπασε στον Μπακασέτα, το σουτ του οποίου κόντραρε πάνω στον Μασούρα με την μπάλα να στρώνεται στον Πέλκα και αυτός να κεραραυνοβολεί τον Βούλγαρο τερματοφύλακα για το 1-0.

Η Ελλάδα συνέχισε να έχει τον έλεγχο και ο σκόρερ του πρώτου γκολ ντύθηκε δημιουργός στο 66ο λεπτό. Με μια απίθανη κάθετη πάσα τροφοδότησε τον Ιωαννίδη, ο οποίος με πλασέ στην κίνηση διπλασίασε τα τέρματα της Εθνικής μας.

Στο 72' ο Γιοβάνοβιτς ξεκίνησε τις αλλαγές και ένα λεπτό μετά, μια από αυτές βρήκε δίχτυα για το 3-0. Ο Μπακασέτες τροφοδότησε με έξοχη κάθετη τον Τζόλη και αυτός δεν δυσκολεύτηκε με κοντινό πλασέ να κάνει το 3-0.

Μια ακόμη αλλαγή του Γιοβάνοβιτς ήρθε να ολοκληρώσει το θρίαμβο ένα λεπτό πριν το φινάλε. Ο Κωνσταντέλιας αποτέλεσε την τελευταία κίνηση του ομοσπονδιακού προπονητή και δευτερόλεπτα αφότου πέρασε στο ματς εκμεταλλεύτηκε γύρισμα και απλά πλάσαρε σε άδεια εστία για το 4-0.

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης