Sports

Μίλαν – Έμπολι 1-0: «Σβηστή» νίκη και περιμένει δώρο της Αταλάντα! (video)

Μίλαν – Έμπολι 1-0: «Σβηστή» νίκη και περιμένει δώρο της Αταλάντα! (video)

Χάρη στο γκολ του Κρίστιαν Πούλισικ από το πρώτο ημίχρονο, η Μίλαν πανηγύρισε τη νίκη με 1-0 επί της Έμπολι και «αναρριχήθηκε» στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, έχοντας ένα ματς περισσότερο από τη Γιουβέντους που αναμετράται με την Αταλάντα (10/03).

H Μίλαν υποδέχθηκε την Έμπολι για την 28η αγωνιστική της Serie A, με στόχο το «τρίποντο» που θα την ανέβαζε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, λίγες ημέρες μετά τη νίκη της επί της Σλάβια Πράγας (4-2) για τη φάση των «16» του Europa League.

Από την αρχή του παιχνιδιού, η ομάδα του Στέφανο Πιόλι είχε την μπάλα στην κατοχή της και κυριαρχούσε απόλυτα στον αγωνιστικό χώρο. Η σφιχτή άμυνα της Έμπολι δεν έδινε στη Μίλαν τη δυνατότητα να δημιουργήσει ευκαιρίες, ωστόσο οι «ροσονέρι» βρήκαν τη λύση λίγο πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου.

Στο 41’, ο Πούλισικ βρέθηκε στο κατάλληλο σημείο μετά το γύρισμα του Οκαφόρ, έπιασε το σουτ στην κίνηση με τη μπάλα να κοντράρει σε αμυντικό της Έμπολι και να καταλήγει στα δίχτυα.


Η εικόνα δεν άλλαξε στην επανάληψη, η Μίλαν υποχώρησε ελαφρώς, αλλά συνέχισε να κρατάει την μπάλα στα πόδια της και να είναι ανώτερη. Παρότι δεν σιγούρεψε τη νίκη με ένα δεύτερο γκολ, ωστόσο δεν το πλήρωσε, καθώς η Έμπολι δεν είχε κάποια ουσιαστική ευκαιρία για να σκοράρει και το 1-0 υπέρ των Μιλανέζων έμεινε μέχρι το φινάλε της αναμέτρησης.

Με αυτή τη νίκη η Μίλαν προσπέρασε τη Γιουβέντους και ανέβηκε δεύτερη με 59 βαθμούς. Η Έμπολι γνώρισε τη δεύτερη συνεχόμενη ήττα της στο πρωτάθλημα και έμεινε με 26 βαθμούς στην 14η θέση.


Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Μίλαν (Στ. Πιόλι): Μενιάν, Καλάμπρια, Τιαό, Τομόρι (63’ Καλουλού), Ερναντές, Μπενασέρ, Ράιντερς (63’ Μουσά), Πούλισικ (63’ Τσουκουέζε), Λόφτους-Τσικ, Οκαφόρ (90' Αντλί), Γιόβιτς (73’ Ζιρού)

Έμπολι (Ντ. Νίκολα): Καπρίλε, Ισμαΐλι, Βουλουκίεβιτς, Λουπέρτο, Γκιάσι, Φατσίνι (55’ Κοβαλένκο), Μάλε, Πετσέλα (55’ Κακάτσε), Καμπιάγκι, Ζουρκόφσκι (76’ Καντσελιέρι), Νιάνγκ (76’ Ντέστρο)

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0