Sports

Σταύρος Μπαλάσκας: «Λένε για προσυνεννόηση με χούλιγκαν του ΠΑΟ, με στημένα ραντεβού για ανεφοδιασμό»

Σταύρος Μπαλάσκας: «Λένε για προσυνεννόηση με χούλιγκαν του ΠΑΟ, με στημένα ραντεβού για ανεφοδιασμό»

 Ο αστυνομικός αναλυτής, Σταύρος Μπαλάσκας, πήρε θέση για τα όσα συνέβησαν στη Νέα Φιλαδέλφεια το βράδυ της Δευτέρας (7/8) τονίζοντας πως υπήρξε ενημέρωση της αστυνομίας ήδη από τα σύνορα για αυτοκινητοπομπή, ενώ ανέφερε πως υπήρξε ανάμειξη χούλιγκαν του Παναθηναϊκού.  

Ο Σταύρος Μπαλάσκας έδωσε τη δική του οπτική ως αστυνομικός αναλυτής σχετικά με τα άγρια επεισόδια από τους οπαδούς της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, λέγοντας πως είναι πιθανό το να υπάρχει ανάμειξη χούλιγκαν του Παναθηναϊκού.

Επιπλέον, μίλησε για τα ερωτήματα που έχουν προκύψει σχετικά με αυτήν την υπόθεση, για το αν υπήρξε έλεγχος ή όχι από τις αστυνομικές αρχές.  

Αναλυτικά η εκτίμηση του Σταύρου Μπαλάσκα, σε επομπή του Ant1:

«Διετάχθη σε αστυνομικούς να τους έχουν σε διακριτική παρακολούθηση. Όταν έφτασαν στην Αττική οδό, διασκορπίστηκαν σε πολλές εξόδους με έναν τελικό προορισμό.

Έφτασαν σαν κύριοι, διασκορπίστηκαν και από την πρώτη ανακριτική πράξη που έχει γίνει, αλλά και τα πρώτα στόματα που άνοιξαν λένε για προσυνεννόηση από προχθές με χούλιγκαν του ΠΑΟ. Με χούλιγκαν άλλης ομάδας, με τους οποίους είχαν προσυνεννοηθεί και είχαν στημένα ραντεβού ήδη. Είχαν προσυνεννοηθεί με τις κεφαλές των συνδέσμων για ραντεβού και εφοδιασμό των Κροατών χούλιγκαν.

Ευθύνες θα ζητηθούν καθώς σε αυτοκινητοπομπή στην εθνική οδό, δεν έγινε μπλοκάζ από τις αστυνομικές δυνάμεις. Θα μπορούσαν σε έναν νομό σε όλη αυτή τη διαδρομή, να μαζευτούν αστυνομικές δυνάμεις και να μπλοκάρουν όλα αυτά τα αυτοκίνητα, να ελεγχθούν τα άτομα και με το που διαπιστωθεί ότι είναι φίλαθλοι, λόγω της απαγόρευσης, να τους γυρίσουν πίσω.

Σύμφωνα με μία πρόχειρη απάντηση αξιωματικού, αυτό γίνεται όταν υπάρχει πομπή με λεωφορεία, τότε τα γυρίζουν πίσω. Στα επιβατικά αυτοκίνητα είναι λίγο δύσκολο»

www.bnsports.gr

  

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0