Sports

Χάμιλτον: «Είμαι εκστασιασμένος, η ομάδα μου δίνει έμπνευση»!

Χάμιλτον: «Είμαι εκστασιασμένος, η ομάδα μου δίνει έμπνευση»!

Εκστασιασμένος ήταν ο Λιούις Χάμιλτον μετά την επιστροφή του στο βάθρο, για πρώτη φορά μετά από τρεις μήνες, σχολιάζοντας στις δηλώσεις του την ομάδα του και την εξαιρετική του εμφάνιση στο Μόντρεαλ.

Πολύ χαρούμενος με την επιστροφή του στο βάθρο μετά από τρεις μήνες ήταν ο Λιούις Χάμιλτον, έπειτα από μία εξαιρετική εμφάνιση στο Μοντρεάλ.

Μετά το πέσιμο της καρό σημαίας, με ένα χαμόγελο στο πρόσωπό του, μίλησε για τον αγώνα του:

«Η 3η θέση είναι φανταστική. Δίνουμε τέτοια μάχη με το μονοθέσιο φέτος και ως ομάδα συνεχίζουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι και να μην τα παρατάμε. Είναι κάτι για το οποίο είμαι πολύ περήφανος. Η ομάδα μου με εμπνέει. Ευχαριστώ όλους εδώ στην πίστα και πίσω στο εργοστάσιο. Οι άλλες ομάδες είναι λίγο πιο γρήγορες από εμάς προς το παρόν, αλλά τους πλησιάζουμε. Πρέπει να συνεχίσουμε να πιέζουμε και να πιέζουμε. Κάποια στιγμή θα μαχόμαστε μαζί τους. Ο ρυθμός μας ήταν καλός, ειδικά στο δεύτερο μέρος του αγώνα. Κάναμε πολλή δουλειά στον προσομοιωτή και παράλληλα στην πίστα για να βρούμε το σωστό στήσιμο. Είμαι εκστασιασμένος. Δεν το περίμενα, είναι το δεύτερο βάθρο μου φέτος, στην πίστα που πήρα την πρώτη μου νίκη. Αγαπώ το Μοντρεάλ και ευχαριστώ όλους τους Καναδούς».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0