Sports

Σωκράτης Παπασταθόπουλος: Δώρο γενεθλίων από την Bundesliga, το εξαιρετικό γκολ του με την Ντόρτμουντ κόντρα στην Άιντραχτ

Σωκράτης Παπασταθόπουλος: Δώρο γενεθλίων από την Bundesliga, το εξαιρετικό γκολ του με την Ντόρτμουντ κόντρα στην Άιντραχτ

Τη δική του σφραγίδα είχε αφήσει ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος στην Bundesliga, παίζοντας με τις φανέλες των Βέρντερ Βρέμης και Ντόρτμουντ. Ο Έλληνας στόπερ έγινε στις 9 Ιουνίου 34 ετών και το Twitter του γερμανικού πρωταθλήματος δεν τον άφησε παραπονεμένο.

Σημαντικό μέλος των Βέρντερ Βρέμης και Ντόρτμουντ. Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος όργωσε για 7 χρόνια τα γερμανικά γήπεδα. Την ημέρα των γενεθλίων του (9/6) ο Έλληνας στόπερ δεν θα μπορούσε να μη δεχτεί το δώρο από τους διαχειριστές του Twitter της Bundesliga.

“Like a greek god”. Σαν Έλληνας Θεός η παρομοίωση από τους Γερμανούς, σχετικά με το γκολ που σημείωσε τη σεζόν 2016-17 με τη φανέλα των Βεστφαλών, κόντρα στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Ο Παπασταθόπουλος έκανε μία εξαιρετική ατομική ενέργεια και με κεραυνό σκόραρε το 2-1 για την Μπορούσια, στην τελική νίκη με σκορ 3-1.


Η Bundesliga τιμά τα... παιδιά της και εύχεται με το συγκεκριμένο τρόπο «Χρόνια Πολλά» στον νυν άσο του Ολυμπιακού.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0