Sports

Formula 1: Νικητής ο Φερστάπεν στο πρώτο sprint race της χρονιάς!

Formula 1: Νικητής ο Φερστάπεν στο πρώτο sprint race της χρονιάς!

Ο Ολλανδός Παγκόσμιος πρωταθλητής αν και έχασε την πρωτοπορία του αγώνα στην εκκίνηση από τον Λεκλέρ, κατάφερε να διαχειριστεί καλύτερα τα ελαστικά του και να προσπεράσει τον Μονεγάσκο στον προτελευταίο γύρο.

Γράφει ο Κώστας Ψάρρας

Από την πρώτη θέση θα εκκινήσει τον αγώνα της Κυριακής ο Μαξ Φερστάπεν, αφού κατάφερε να κάνει καλύτερη διαχείριση του sprint race από τον Λεκλέρ και τον προσπέρασε 2 γύρους πριν το φινάλε. Ο Ολλανδός πήρε τους 8 βαθμούς αλλά το βασικότερο είναι ότι θα βρεθεί πάνω από τον αντίπαλό του στην εκκίνηση του αγώνα.

Εξαιρετική εμφάνιση και από τους teammates των δύο πρώτων που είχαν να διαχειριστούν τις κακές κατατακτήριες δοκιμές. Ο Πέρες εκκίνησε 7ος και έφτασε στην 3η θέση, ενώ ο Σάινθ από την δέκατη κατάφερε να ολοκληρώσει το sprint race στην 4η.

Ιδιαίτερα απρόοπτα δεν υπήρχαν στον αγώνα με εξαίρεση τη σύγκρουση Ζου, Γκασλί στον πρώτο γύρο που έφερε το αυτοκίνητο ασφαλείας στην πίστα. 

Ο αγώνας της Κυριακής θα αρχίσει στις 16.00 και η σειρά εκκίνησης είναι αυτή που καθορίστηκε από τα τελικά αποτελέσματα του sprint race.


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0