Sports

Στην Παρτιζάν ο Μπάλσα Κοπρίβιτσα ακολουθώντας τα χνάρια του πατέρα του Σλάβισα

Στην Παρτιζάν ο Μπάλσα Κοπρίβιτσα ακολουθώντας τα χνάρια του πατέρα του Σλάβισα

Τον 21χρονο σέντερ Μπάλσα Κοπρίβιτσα έκανε δικό της η Παρτιζάν με τον ταλαντούχο Σέρβο σέντερ να συνεχίζει την παράδοση της οικογένειας αφού την ίδια φανέλα υπό τον ίδιο προπονητή (Ζέλικο Ομπράντοβιτς) είχε φορέσει πριν 30 χρόνια ο πατέρα του Σλάβισα.

Σε ακόμη μία σημαντική μεταγραφική κίνηση προχώρησε η Παρτιζάν. Η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς ανακοίνωσε την απόκτηση του Μπάλσα Κοπρίβιτσα με το συμβόλαιό του να έχει ισχύ για τρία χρόνια. Πρόκειται για τον γιο του Σλάβισα Κοπρίβιτσα ο οποίος αρχές του 1990 είχε παιξει στο Παγκράτι (1993-94) αφού είχε κατακτήσει το Κύπελλο Πρωταθλητριών με την ομάδα (1992). Ο Σλάβισα τα τελευταία χρόνια είναι γυμναστής και είναι επίσης το πρόσωπο που έκανε... φιτ τον MVP του ΝΒΑ με τη φανέλα των Ντένβερ Νάγκετς, Νικόλα Γιόκιτς.

Ο 21χρονος Σέρβος επελέγη στο νούμερο 57 του φετινού ντραφτ από τους Χόβρνετς, ενώ την τελευταία διετία έπαιζε στο κολέγιο της Florida έχοντας την τελευταία του σεζόν 9,1 πόντους, 5,6 ριμπάουντ και 1,4 τάπες κατά μέσο όρο.

Να σημειωθεί ότι όταν ο πατέρας του Μπάλσα, ο Σλάβισα Κοπρίβιτσα έπαιξε στην Παρτιζάν (1991-93) προπονητής όπως και φέτος ήταν ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς!

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0