Sports Βusiness

Πόσο πιο «Γιόκιτς» το θες; Ο MVP έβγαλε παπούτσια με τον Μπομπ Σφουγγαράκη!

Πόσο πιο «Γιόκιτς» το θες; Ο MVP έβγαλε παπούτσια με τον Μπομπ Σφουγγαράκη!

«Ποιος ζει στο NBA και κάνει… μαγικά; Ο ΝΙ-ΚΟ-ΛΑ ΓΙΟ-ΚΙΤΣ»! Ο φετινός MVP στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού έκανε μια συνεργασία που θα συζητηθεί κυκλοφορώντας τα δικά του αθλητικά παπούτσια με πάνω τον Μπομπ Σφουγγαράκη!

Τον προηγούμενο χρόνο ο Νίκολα Γιόκιτς ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας του με τη Nike για να εκπροσωπήσει το κινέζικο brand «361 Degrees» και τώρα είναι η απόδειξη ότι αυτή η απόφαση απέδωσε καρπούς αξίζοντας και με το παραπάνω.

Ο Σέρβος σέντερ, ή αλλιώς ο… πλακατζής του NBA αποκάλυψε τα νέα αθλητικά παπούτσια που κυκλοφόρησαν φέροντας την υπογραφή του και δε θα μπορούσαν να ταιριάζουν περισσότερο στην ιδιοσυγκρασία του και στον γεμάτο χιούμορ χαρακτήρα του.

Ο Γιόκιτς και η εταιρία των sneakers εμπνεύστηκαν από την παιδική σειρά «Μπομπ Σφουγγαράκης» και δημιούργησαν παπούτσια με κάθε έναν από τους κύριους χαρακτήρες. Σαφώς και συναντάμε τα κίτρινα αθλητικά του ίδιου του Μπομπ, τα ροζ του Πάτρικ, τα θαλασσί για τον Κύριο Καβούρη και τα πράσινα του Καλαμάρη. Κάθε υπόδημα έχει κι ένα «μπρελόκ» κρεμασμένο στα κορδόνια με τον χαρακτήρα που εκπροσωπεί και κοστίζει 199 δολάρια.

Οι λεπτομέριες είναι φυσικά αυτές που κάνουν τη διαφορά στον σχεδιασμό και μπορεί ο Νίκολα Γιόκιτς να μην κυκλοφορεί συχνά παπούτσια, αλλά όταν το κάνει δημιουργεί… φρενίτιδα.

Βέβαια, δεν είναι η πρώτη φορά που το δημοφιλές παιδικό φιγουράρει σε μπασκετικά παπούτσια, αφού ο Κάιρι Ίρβινγκ το είχε φέρει πρώτος σε συνεργασία με τη Nike το 2019 συμπεριλαμβάνοντας μάλιστα και τον χαρακτήρα της Σάντι, του σκίουρου.

nike-kyrie-spongebob-shoes.webp

Ευτυχία Οικονομίδου

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0