Sports Βusiness

Λίβερπουλ: Όλο και αυξάνονται οι τιμές εισιτηρίων στο «αντίο» του Κλοπ!

Λίβερπουλ: Όλο και αυξάνονται οι τιμές εισιτηρίων στο «αντίο» του Κλοπ!

Άπαντες θα ήθελαν να δώσουν το «παρών» στην τελευταία παρουσία του Γιούργκεν Κλοπ στον πάγκο της Λίβερπουλ τον ερχόμενο Μάιο. Κάτι που γνωρίζουν καλά οι «μαυραγορίτες» των πολυπόθητων εισιτήριων του ματς με τη Γουλβς στο Άνφιλντ.

Η αναμέτρηση με τη Γουλβς στις 19 Μαΐου αποτελεί ημερομηνία-ορόσημο για τον Γιούργκεν Κλοπ και τον κόσμο της Λίβερπουλ, καθώς ένα πολύ μεγάλο κεφάλαιο στην ιστορία των «Reds» θα κλείσει. Τότε είναι που θα την κοουτσάρει για τελευταία φορά μέσα στο Άνφιλντ, το οποίο αποτελεί για τον Κλοπ το σπίτι του εδώ και εννέα χρόνια.

Τα εισιτήρια για την εν λόγω συνάντηση είναι σχεδόν… εξαφανισμένα και όσα έχουν απομείνει θα υποχρεώσουν κάποιον να βάλει βαθιά το χέρι του στην τσέπη για να τα αποκτήσει. Πριν από καιρό είχε γίνει γνωστό ότι οι τιμές των εισιτηρίων για το παιχνίδι με τους «λύκους» κοστολογούνταν  από το σάιτ της ομάδας γύρω στα 70 ευρώ, αλλά πλέον ό,τι έχει περισσέψει θα πουληθεί στη μαύρη αγορά.

Η οποία δεν… αστειεύεται με τις τιμές που αγγίζουν πλέον σχεδόν τα 40.000 ευρώ για ένα εισιτήριο! Μερικές χιλιάδες σε σχέση με λιγότερο από έναν μήνα πριν. Το σίγουρο είναι ότι κάποιοι δεν θα διστάσουν να τα δώσουν, αφού η αγάπη για τον Κλοπ είναι άνευ ορίων, ακόμη και χρηματικών.


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0