Sports Βusiness

Ζαλίζουν οι τιμές των εισιτηρίων για το «αποχαιρετιστήριο» ματς του Κλοπ στο Άνφιλντ!

Ζαλίζουν οι τιμές των εισιτηρίων για το «αποχαιρετιστήριο» ματς του Κλοπ στο Άνφιλντ!

Το «αντίο» του Γιούργκεν Κλοπ μέσα στο σπίτι του, το Άνφιλντ, τον προσεχή Μάιο, εύλογα αποτελεί μία ημερομηνία-ορόσημο για κάθε φίλο της ομάδας. Και ήδη, οι τιμές των εισιτηρίων στη «μαύρη» αγορά έχουν εκτοξευθεί!

Ο Γιούργκεν Κλοπ προκάλεσε «σεισμό» με την απόφασή του να αποχωρήσει από τον σύλλογο μετά το τέλος της τρέχουσας περιόδου. Η τελευταία αναμέτρηση της Λίβερπουλ στο Άνφιλντ είναι προγραμματισμένη για τις 19 Μαΐου με αντίπαλο τη Γουλβς και ήδη τα εισιτήρια έχουν αρχίσει να κάνουν… φτερά.

Ένα παιχνίδι που μπορεί να κρίνει ακόμη και... τίτλο, αλλά και ταυτόχρονα, πολύ σημαδιακό για όλους τους φίλους της Λίβερπουλ, οι οποίοι έχουν δει την ομάδα τους να «αναγεννάται» από την άφιξη του Κλοπ το 2015.

Για τον λόγο αυτό, τα πολυπόθητα εισιτήρια της εν λόγω αναμέτρησης έχουν αρχίσει να γίνονται ανάρπαστα, αλλά και πανάκριβα στη «μαύρη» αγορά.

Σύμφωνα με τη Mirror, τα εισιτήρια των προνομιακών θέσεων που βρίσκονται πίσω ακριβώς από τους πάγκους στην κεντρική κερκίδα του Άνφιλντ, πωλούνται στη «μαύρη» αγορά κοντά στα 28.660 ευρώ, ενώ οι «Reds» τα κοστολογούν μόλις στα 70 ευρώ!

Ακόμη και για τα πιο φτηνά εισιτήρια, οι τιμές κυμαίνονται πάνω από τις 2.000 ευρώ, με την πραγματική τους αξία να υπολογίζεται σε πολύ χαμηλότερη τιμή.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0