Sports Βusiness

Ίντερ, με τόσα χρήματα από το ιταλικό Super Cup, τι να το κάνεις το πρωτάθλημα; (video)

Ίντερ, με τόσα χρήματα από το ιταλικό Super Cup, τι να το κάνεις το πρωτάθλημα; (video)

Το Super Cup μοιάζει… αδιάφορο, αλλά όταν η ανταμοιβή φτάνει σε αυτά τα επίπεδα, τότε μάλλον οι ομάδες οφείλουν να το ξανασκεφτούν!

Το γκολ του Λαουτάρο Μαρτίνες στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του τελικού κόντρα στη Νάπολι, για το ιταλικό Super Cup, θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως «χρυσό», για διάφορους λόγους. Αρχικά, χάρισε τον τίτλο στους «νερατζούρι», καθώς κέρδισαν με 1-0 (22/01) την πρωταθλήτρια Ιταλίας.

Μάλλον, όμως, το τρόπαιο έρχεται… δεύτερο, εάν το συγκρίνουμε με το χρηματικό έπαθλο που αποκόμισε η ομάδα του Μιλάνου. Και αυτό, διότι οι διοργανωτές στη Σαουδική Αραβία, δε δίστασαν να βάλουν… βαθιά το χέρι στην τσέπη!

Ο νικητής, λοιπόν, του τουρνουά που διεξήχθη στο KSU Stadium, από τις 18 έως τις 22 Ιανουαρίου, με τις Ίντερ, Νάπολι, Λάτσιο και Φιορεντίνα να συμμετέχουν, έλαβε 8 εκατομμύρια ευρώ!

Βέβαια, παράπονο δεν θα έχουν ούτε οι υπόλοιποι. Η φιναλίστ Νάπολι, εισέπραξε 5 εκατομμύρια, με τους Λατσιάλι και τους «βιόλα» που σταμάτησαν στα ημιτελικά, να παίρνουν από 1.6 εκατομμύρια!

Κάπως έτσι, το τρόπαιο του Super Cup έλαβε μία εντελώς διαφορετική… διάσταση!

Τάσος Φαραός
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0